ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τον Διαγόρα στη Νίκη Βόλου!

Οι όμοιοι Θάνος και Γιάννης Κυρίτσης από την Ελασσόνα εξαργύρωσαν την πολύ καλή χρονιά που έκαναν με τα χρώματα του Διαγόρα, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής - Πλέον, μπροστά τους η πρόκληση της Νίκης Βόλου και της Super League 2
Από τον Διαγόρα στη Νίκη Βόλου!

Τα αδέρφια είναι δύο από τους τρίδυμους της οικογένειας και είναι φοιτητές στον Βόλο. Ο Θάνος εντυπωσιάσε πέρυσι στο Στεφανοβίκειο αγωνιζόμενος ως κεντρικός χαφ με τον αδερφό του Γιάννη να συμμετέχει στα "φτερά" της επίθεσης, βρίσκοντας και δίχτυα. Στη Νίκη αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως πλάγιος μπακ.

Θυμηθείτε την απολαυστική συνέντευξη που έδωσαν στο Αθλητικό Βαγόνι μιλώντας και για τη δυσκολία... στο να τους ξεχωρίσουν.

Η ανακοίνωση της Νίκης:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές, Θάνο και Γιάννη Κυρίτση.

Κατάγονται από την Ελασσόνα, με τον Θάνο να αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και τον Γιάννη ως πλάγιος οπισθοφύλακας, είτε στα αριστερά, είτε στα δεξιά. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι δίδυμα αδέρφια.

Η ποδοσφαιρική πορεία των δύο παιδιών ήταν απολύτως κοινή. Πραγματοποίησαν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στον Π.Ο. Ελασσόνας, με την ΑΕΛ να ξεχωρίζει γρήγορα το ταλέντο τους και να τους "ντύνει στα βυσσινί", σε ηλικία, μόλις, 16 ετών, αγωνιζόμενοι στις "μικρές" ηλικιακά ομάδες της. Σύντομα, όμως, επέστρεψαν στη γενέτειρά τους και τον Π.Ο.Ε., λόγω των μαθητικών τους υποχρεώσεων και τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια, αποκόμισαν πλούσια εμπειρία από τη Γ` Εθνική, αγωνιζόμενοι στο Θησέα Αγριάς και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, καταγράφοντας δεκάδες συμμετοχές, σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία. Μάλιστα, ως σημαντικά αγωνιστικά στελέχη του, ο Διαγόρας, την περσινή αγωνιστική σεζόν, κατέκτησε το πρωτάθλημα του ομίλου του, στη Γ` Εθνική.

Καλωσορίζουμε τους Γιάννη και Θάνο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και τους ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!