ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις

Δηλώσεις στο Μουσικό Βαγόνι για το μέλλον του Διαγόρα αλλά και των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάκης Πρασσάς
Περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις

Στην αναμονή για την απόφαση της ΕΠΟ όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Γ` Εθνική βρίσκεται ο Διαγόρας Στεφανοβικείου.

Θυμίζουμε πως τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων, οι Μελανόλευκοι, στην παρθενική τους σεζόν στην Γ` Εθνική, ήταν ένατοι στην κατάταξη του 3ου ομίλου, απέχοντας μία θέση και τέσσερις βαθμούς από την παραμονή με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Οι εισηγήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι σίγουρα θετικές για το σύλλογο του Στεφανοβικείου και το μέλλον του στην κατηγορία (μην ξεχνάμε πως στο "κάδρο" συνεχίζει να υπάρχει και η αναδιάρθρωση και η συσχέτιση της Γ` Εθνικής με το μέλλον των παραπάνω κατηγοριών) αλλά σαφώς θα πρέπει να υπάρξει οριστική απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Σάκης Πρασσάς, μιλά στο Μουσικό Βαγόνι για την αναμονή, τα σενάρια παραμονής, τη συμμετοχή του στα διοικητικά της ομάδας τη νέα χρονιά αλλά και το ρευστό τοπίο που υπάρχει ως γενική εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για τη φάση αναμονής όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορά: "Περιμένουμε την τελική απόφαση για το αν θα μείνουμε στην Γ` Εθνική ή αν θα υποβιβαστούμε ούτως ώστε να προχωρήσουμε και σε Γενική Συνέλευση για να δούμε την επόμενη μέρα της ομάδας. Όλες οι ομάδες σε παρόμοια θέση με τη δική μας έχουν `θέματα` καθώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν".

Για τις εισηγήσεις που έχουν γίνει γνωστές και κρατάνε τον Διαγόρα στην κατηγορία: "Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σε όλες τις περιπτώσεις, αν ισχύουν βέβαια όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μένουμε στην κατηγορία. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε για τις επίσημες αποφάσεις".

Για το δικό του μέλλον στη διοίκηση του συλλόγου: "Πρώτα από όλα θα γίνει Γενική Συνέλευση, να δούμε και τα υπόλοιπα μέλη τι έχουν να πουν. Εμείς εδώ είμαστε για να προσφέρουμε αλλά οφείλουμε να περιμένουμε τη Γενική Συνέλευση για σίγουρα".

Για το αβέβαιο τοπίο που διαμορφώνεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά την πανδημία: "Θα πρέπει να δούμε τις γενικές προϋποθέσεις που θα υπάρξουν για την εκκίνηση των πρωταθλημάτων. Θα υπάρχουν `θέματα` για τα σωματεία και στο οικονομικό κομμάτι. Είναι μία περίεργη κατάσταση για όλους και περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε πώς θα είναι η κατάσταση τη νέα χρονιά".