ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκίνηση στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών

Τιμήθηκαν μητέρες που μεγαλώνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες
Συγκίνηση στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών για την Ημέρα της Μητέρας, την Κυριακή (12/5), στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βελεστίνου.

Κάθε παιδί είναι μοναδικό κι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά κι ανάγκες. Ο Σύλλογος Γυναικών τίμησε τις κυρίες Ξανθή Τζέκα, Δήμητρα Καναλιώτη και Μαρία Τρουμπουτζά - Γούση με στόχο να αναδείξει τη δύναμή τους σε μία ούτως ή άλλως ιδιαίτερη μέρα.

Στο ρόλο της μητέρας αναφέρθηκαν στο χαιρετισμό τους, η γραμματέας του συλλόγου Ασημώ Τέτσα, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Νασίκας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος, Χαράλαμπος Πάσχος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Πρίντζος και ο π. Αθανάσιος Συρταδιώτης.

Παράλληλα, η πρόεδρος του συλλόγου, Σταυρούλα Γούση, χαρακτήρισε ηρωίδες τις γυναίκες που βραβεύτηκαν,  ενώ όταν το λόγο πήρανε οι κ. Καίτη Σαρηγιάννη και Μαρία Τρουμπουτζά - Γούση, πρόεδρος και γραμματέας του Συλλόγο Γονέων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Μαγνησίας αντίστοιχα, περιγράφοντας τις προσωπικές τους εμπειρίες, η αίθουσα "λύγισε".

Η εκδήλωση συνσεχίστηκε με ομιλία της εκπαιδευτικού και συγγραφέα Έλενας Νταβλαμάνου  κι έκλεισε με τραγούδια από τη Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών, υπό την καθοδήγηση του μουσικού Θοδωρή Γεροκώστα.

Στην αυλή δόθηκε μπουφές ενώ υπήρχε και ψυχαγωγός για τα παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: