ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Βελεστίνο γνώρισε το Foot Tennis!

Oλοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Foot Tennis στο Βελεστίνο με τους τελικούς της Κυριακής να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου
Το Βελεστίνο γνώρισε το Foot Tennis!

Για τρεις ημέρες το Βελεστίνο κινήθηκε… σε ρυθμούς Foot Tennis με το Τουνρουά που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου να προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις, κάνοντας παράλληλα γνωστό και στην περιοχή μας το -εξελισσόμενο ραγδαία στην Ελλάδα- άθλημα.

Οχτώ ομάδες χωρισμένες σε δύο ηλικιακά γκρουπ ξεκίνησαν την Πέμπτη τις προσπάθειές τους συνδυάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ποδοσφαιρική τους τεχνική με την οξυδέρκεια που απαιτεί το τένις, στον ειδικό τάπητα με φιλέ που στήθηκε δίπλα στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Σερβίς, κεφαλιές, τακουνάκια, ψαλιδάκια, “καρφιά”, άμυνες αυτοθυσίας, έδιναν κι έπαιρναν με τους δύο τελικούς να διεξάγονται την Κυριακή (17/7). Νικητές αναδείχθηκαν οι “Τζαμπαντάν” (αδέρφια Φαίδων και Δημήτρης Μπαλαμώτης) στο πρώτο ηλικιακό γκροπ και οι “Fighters” (Βουραζέρης - Σεσκλιώτης) στο δεύτερο.

Αρκετός κόσμος είχε την ευκαιρία να μυηθεί για πρώτη φορά σε αυτό το συνδυαστικό σπορ με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου, Χρήστο Σπαθή, που υλοποίησε αυτή την ιδέα να τονίζει: “Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το γεγονός ότι για πρώτη φορα το Τουρνουά Foot Tennis που διοργανώθηκε στον Δήμο μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον, όχι μόνο των αθλητών, αλλα και γενικότερα του κόσμου της περιοχής!

Ευελπιστώ και είμαι πεπεισμένος την επόμενη χρονιά η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη και η διοργάνωση να στεφθεί με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία”.

Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι η συμβολή της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Όσον αφορά τις βραβεύσεις σε νικητές και φιναλίστ, πραγματοποιήθηκαν από: τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Ιωάννη Κουβάτα, την πρόεδρο του Συλλόγου Νεολαίας, Ραφαηλία Καλαμπακιώτη και τον πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ, Αλέξανδρο Αποστολίνα. Πολύτιμη στάθηκε αναμφίβολα και η βοήθεια των εθελοντών.

Ραντεβού τη νέα χρονιά για νέες φάσεις και μονομαχίες!