ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα Κίτρινα Ποδήλατα στον Αλμυρό

Η αγαπημένη ροκ μπάντα έρχεται στον Αλμυρό την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου για μία και μοναδική συναυλία
Τα Κίτρινα Ποδήλατα στον Αλμυρό

Η συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αλμυρού κατά της ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας και θα αρχίσει στις 21:00 στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού.

Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, σταθερά συνεπείς εκπρόσωποι της ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επαναφορτίζουν τη γνώριμη σκηνική τους ενέργεια, επισκέπτονται τόπους αγαπημένους και προσκαλούν σε μια αξέχαστη συναυλιακή καλοκαιρινή γιορτή, όλους όσοι πιστεύουν πραγματικά σε μια επόμενη φωτεινότερη μέρα!

Με τη νέα τους πετυχημένη παράσταση «Να σε δω να γελάς…», ευελπιστούν να ενώσουν την παρέα σε κοινά έντονα συναισθήματα, να φωτίσουν εσωτερικές δυνάμεις, να αναθερμάνουν σκέψεις και όνειρα, κρατώντας ζωηρή τη διάθεση για χαμόγελο και αισιοδοξία.

Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, πρωταγωνιστούν στην ευρηματική και επικοινωνιακή παράσταση «Να σε δω να γελάς…», που πάντοτε με λόγο και αιτία, συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές της 22χρονης πορείας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ξένη και την εγχώρια σκηνή.

Σε ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς, που αν και «έφυγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, που αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.

Τα «Κίτρινα Ποδήλατα» έχουν το…live «know-how», που μπορεί να μετατρέψει την καλοκαιρινή συναυλία την Τετάρτη 20 Ιουλίου σε μια «κερδισμένη βραδιά», ζωντανεύοντας μαζί με αληθινούς φίλους, την παράσταση «Να σε δω να γελάς…».

Τη μουσική συναυλία θα ανοίξουν ο τοπικός καλλιτέχνης Φώτης Τάμπας και οι συνεργάτες του Κωνσταντίνα Δημητρίου και Θάνος Παπανικολάου.

Πιο διαβασμένα