ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εικόνες από την 1η μέρα του Τουρνουά Foot Tennis στο Βελεστίνο!

Πρώτο σερβίς σήμερα για το Τουρνουά Foot Tennis στα προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου με τις ομάδες να "μάχονται" σε αυτό το συνδυαστικό άθλημα και κόσμο κάθε ηλικίας να παρακολουθει!
Εικόνες από την 1η μέρα του Τουρνουά Foot Tennis στο Βελεστίνο!

Το 1ο Τουρνούα Foot Tennis στο Βελεστίνο είναι γεγονός με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα Πέμπτη στα προπύλαια του Σταδίου, δίπλα στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Ο τάπητας και το φιλέ ήταν στη θέση τους και οι ομάδες που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανά ηλικία χρησιμοποίησαν την ποδοσφαιρική τους τεχνική σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια του που απαιτεί το τένις. Αρκετοί ήταν οι "κυανόλευκοι" παίκτες ενώ συμμετέχει και ομάδα από τον Βόλο.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Χρήστος Σπαθής, ανέλαβε τη διοργάνωση. Στους πρώτους αγώνες χρέη διαιτητή εκτελούσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Βασιλειάδης, με τον υπάλληλο του Δήμου, Γιώργο Παπαϊωάννου, να έχει αναλάβει τον ήχο.

Πολύτιμη σαφώς η παροχή πρώτων βοηθειών, όπου χρειαστεί, από την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών.

Οι αγώνες διεξάγονται μέχρι τις 9 το βράδυ και αύριο Παρασκευή, το απόγευμα στο ίδιο σημείο. Την Κυριακή θα υπάρξει ανακοίνωση για το πού θα λάβουν χώρα οι τελικοί. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Το Μουσικό Βαγόνι, όπως πράττει εδώ και 10 χρόνια ως μοναδικό Μέσο ενημέρωσης της περιοχής, ήταν εκεί με τον Φοίβο Παπαγεωργίου.

Δείτε εικόνες.