ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND 4.0

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας «BEYOND 4.0» που θα διεξαχθεί στον χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO, στην Θεσσαλονίκη από 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2022
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND 4.0

Η έκθεση θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικούς leaders, πρωτοπόρους στοχαστές, τεχνολογίες αιχμής και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες καταναλωτών και θα δώσει το βήμα σε εταιρείες απ’όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κύριο θέμα της Beyond 4.0 θα είναι «Το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)», το οποίο θα αναπτυχθεί μέσω της εμπορικής έκθεσης με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, ενός συνεδρίου με σημαντικούς διεθνείς ομιλητές, εργαστηρίων από νεοσύστατες εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις, παρουσιάσεων προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλών τραπεζιών και δικτύωσης για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του πολυδιάστατου event καλύπτει τέσσερις βασικούς τομείς: τον Τομέα Συνεδρίου, τον Τομέα Νεοφυών Επιχειρήσεων (startups), τον Τομέα Ερευνητικών Κέντρων & Πανεπιστημίων και τον Τομέα Εμπορικών Εταιρειών & Τεχνολογικών Ψηφιακών Εφαρμογών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου info@cci-magnesia.gr μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «BEYOND 4.0» στην ιστοσελίδα https://www.beyond-expo.gr .

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.