ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην έκθεση κατασκευών «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo, στην Αθήνα από 14 έως και 16 Οκτωβρίου 2022
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με απόλυτη εξειδίκευση αποτελεί την επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Συγκεντρώνει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών και τις διασυνδέει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.

Στην έκθεση παρουσιάζονται: Δομικά Προϊόντα - Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα-Βελτιωτικά, Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα - Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox – Αλουμινίου - Σιδήρου) - Είδη Κιγκαλερίας, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες - Κυβόλιθοι - Κανάλια), Πισίνες – Spa, Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχ/Τα, Ανελκυστήρες κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου info@cci-magnesia.gr μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» στην ιστοσελίδα https://buildexpogreece.com/ .

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.