ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Κ. Παπατόλια

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου – Χλόης θέτει ξανά υποψηφιότητα ως σύμβολος στην Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή"
Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Κ. Παπατόλια

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

από το 2014 έως και σήμερα - σχεδόν πέντε χρόνια - που διατελώ  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου - Χλόης, έχετε γνωρίσει από κοντά τον χαρακτήρα μου και έχετε σχηματίσει την γνώμη σας για το πρόσωπο μου, για το ήθος μου, για την εργατικότητα μου, για την επικοινωνία μου με τον συνάνθρωπο μου, για τις αντιλήψεις μου  και για την συμμετοχή μου στα δρώμενα του Δήμου μας.

Διαθέτοντας πλέον εμπειρία, γνώση και περισσότερη διάθεση, αποφάσισα να είμαι και σε αυτές τις εκλογές  υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης.

Με αγάπη  για τους νέους με τους οποίους αθλητικά συναναστρέφομαι και οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του τόπου μας και γενικότερα της πατρίδας μας , με σεβασμό και τιμή για τους μεγαλύτερους οι οποίοι πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην κοινωνία μας, αποφάσισα να συμμετάσχω ξανά στα κοινά του τόπου μας ελπίζοντας και προσπαθώντας για το καλύτερο .

Με ξεκάθαρο βλέμμα κοιτώντας σας  απευθείας στα μάτια χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, προσιτός σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί, με δυναμισμό, με ειλικρίνεια και αγάπη για τον συμπολίτη μου καθώς και  για την γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή - Φεραίου που είναι και ο τόπος όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι, ζητώ για ακόμη μία φορά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, με την υπόσχεση ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για την ανάδειξη και πρόοδο της περιοχής μας.  

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών καλή επιτυχία.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα  να σας

έχω κοντά μου και σ΄ αυτή μου την προσπάθεια .

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Γιώργος Κ. Παπατόλιας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου-Χλόης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Σχολική Ψυχολογία και στις Μαθησιακές Διαταραχές.

Διεθνής Εκπαιδευτής – Διαιτητής  Master  I.T.F

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στο Βελεστίνο όπου και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου μετακομίσαμε στην γειτονική πόλη του Βόλου όπου εκεί τελείωσα την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μου.

Η αγάπη που είχα από τα παιδικά μου χρόνια και συνεχίζω να έχω για τον αθλητισμό έγινε τρόπος ζωής.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με βαθμό πτυχίου "Άριστα".

Αργότερα συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολική Ψυχολογία και στις Μαθησιακές Διαταραχές .     

Επέτρεψα στην γενέτειρα μου τελειώνοντας την στρατιωτική μου θητεία  όπου υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού.

Από το 1992 απασχολούμαι ως προπονητής Taekwon-do I.T.F στην περιοχή του Βελεστίνου, όπου πολλοί αθλητές μου έχουν πετύχει Πανελλήνιες, Βαλκανικές και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις τιμώντας τον τόπο μας, την γενέτειρα του Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή και γενικότερα τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό.

Είμαι κάτοχος του  Διεθνούς Διπλώματος  Εκπαιδευτή – Master 7ου Dan Taekwon-do I.T.F καθώς και του Διεθνούς Διπλώματος  Kριτή-Διαιτητή  I.T.F. Επίσης κατέχω δίπλωμα Ναυαγοσώστη, Ιστιοπλοΐας, διαιτητού Βόλεϊ καθώς και κατάρτιση εκπαιδευτή  χειμερινών αθλημάτων.

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο ΑΣΕΠ εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε σχολεία Ειδικής Αγωγής.

Από τις εκλογές του 2014 εκλέχτηκα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου – Χλόης και κατέχω αυτή την θέση έως και σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την συμπολίτισσά μας Ελένη Κ. Κανάρη και έχουμε τρία παιδιά την Ανθούλα, την Ελευθερία και τον Κωστή. 

 

Γιώργος Κ. Παπατόλιας

Υποψήφιος  Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας

Βελεστίνου-Χλόης  Δήμου Ρήγα Φεραίου

 

"Νέος Δήμος – Νέα Εποχή"

Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας