ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτή επιστολή στους δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Από τον Μιχάλη Κουσκουρίδα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην περιφέρεια Φερών με το συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά"
Ανοιχτή επιστολή στους δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Αγαπητοί συνδημότες,

Έφτασε ο χρόνος των εκλογών. Πράγματι μια από τις πιο ουσιαστικές και  πολύ σημαντικές διαδικασίες  που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας.

Είναι σημαντική διαδικασία οι εκλογές διότι μέσα από αυτή την διαδικασία σχεδιάζεται και προδιαγράφεται το μέλλον μας. Μέσα από αυτή την διαδικασία γεννιούνται  προσδοκίες, ελπίδες, οράματα για καλύτερη ζωή. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι εμείς οι δημότες με την δύναμη της ψήφου μας διαμορφώνουμε το αποτέλεσμα των εκλογών. Εμείς αποφασίζουμε εάν οι ελπίδες, οι προσδοκίες και τα οράματα θα υλοποιηθούν,  θα αποτυπωθούν και θα ανοίξουν τον δρόμο για κάτι  καλύτερο στην ζωή μας .

Οι διαδικασίες των εκλογών ξεκίνησαν και ο προεκλογικός αγώνας βρίσκεται στην κορύφωσή του. Όλοι οι πρωταγωνιστές, οι εν δυνάμει υποψήφιοι, πήραν θέση στη σκηνή και παίζουν τον ρόλο τους.

Επειδη είμαι και εγώ υποψήφιος επιτρέψτε μου και καταθέσω την δική μου θέση και άποψη για την αξία της ψήφου μας  και την σημαντικότητα  της σωστής αξιολόγησης και επιλογής των ανθρώπων που θέλουμε να διαχειριστούν τα προβλήματα μας.

Των ανθρώπων στους οποίους εναποθέτουμε τις ελπίδες για ένα ευοίωνο μέλλον.

Ήρθαν οι εκλογές λοιπόν και όλοι θυμηθήκαμε τα προβλήματα των δημοτών. Θέματα της καθημερινότητας, όπως καθαριότητα, ασφάλεια, υγεία, εκπαίδευση γίνονται και πάλι αντικείμενα υποσχέσεων. ‘Ολοι ξαφνικά θυμούμαστε ότι υπάρχουν  και οι αξίες των δημοτών. Όλοι μιλάμε για  διαφάνεια, ισοτιμία, ειλικρίνεια, ίση αντιμετώπιση, σεβασμό, δικαίωμα συμμετοχής κ.λπ.

Συνδημότες,  πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι και ειδικά όσοι διαχειρίζονται σήμερα την εξουσία, ότι  οι αξίες του ανθρώπου, οι αξίες των δημοτών δεν είναι τίτλοι που χαρίζονται και  εξαγοράζονται. Πηγάζουν  και δηλώνουν  τον  χαρακτήρα του καθενός  μας. Φανερώνουν τις  αντιλήψεις και τα πιστεύω  του καθενός για τις αξίες της κοινωνίας και τα  προβλήματά της.

Είναι αξίες που δεν χαρίζονται αλλά κτίζονται  και επιβεβαιώνονται καθημερινά με την συμπεριφορά μας, με  τον τρόπο άσκησης της εξουσίας, την διαχείριση  των οικονομικών του Δήμου,  τις θέσεις   και τις αποφάσεις μας και κυρίως με τις πράξεις.

Επιβεβαιώνονται απο τον σεβασμό που έδειξαν στην ισονομία, στην δίκαιη αντιμετώπιση στο δικαίωμα συμετοχής  των δημοτών σε θέσεις απασχόλησης και  εργασίας  στο Δήμο.

Επειδή λοιπόν στην πράξη, ο τρόπος με τον οποίο  άσκησαν την εξουσία τα τελευταία πέντε χρόνια αποδεικνύει ότι οι αξίες των δημοτών  και τα οικονομικά του Δήμου έχουν στην κυριολεξία καταρρακωθεί, ας τις αφήσουν ήσυχες  και να μην επικαλούνται πλέον τις ανθρώπινες αξίες, για να μην χάνουν και οι λέξεις το νόημά τους.

Συνδημότες Εσείς με την δύναμη της ψήφου  θα αποφασίσετε για το μέλλον του τόπου και των οικογενειών μας.

Δώστε υπεραξία στην δύναμη της ψήφου σας. Ενώστε την δύναμή σας με ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα δείξουν σεβασμό στις αξίες και τα προβλήματα σας. Αξιολογήστε και  επιλέξτε ανθρώπους  που μπορούν να  συνθέσουν σκέψεις, θέσεις,  απόψεις και θα  προσφέρουν κάτι καλύτερο στις οικογένειές μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Κουσκουρίδας Μιχάλης - Yποφήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Φερών με το συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά".