ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Δικαιωμένη για την αποκατάσταση της οδοποιίας στην πατρίδα μου, το Βελεστίνο"

"Δικαιωμένη για την αποκατάσταση της οδοποιίας στην πατρίδα μου, το Βελεστίνο"

Ιδιαίτερα δικαιωμένη δηλώνει η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  και Βουλευτής Ν. Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή, για τις μεθοδικές -όπως τονίζει- προσπάθειες που κατέβαλε μαζί με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κΔημήτρη Νασίκα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της οδοποιίας στην γενέτειρά της, το Βελεστίνο, κατά την επιτόπια επίσκεψή της, στην πόλη, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, τον Αντιδήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Σταύρο Χατζή, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη  Κουβάτα και υπαλλήλους της δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, η κ. Μακρή είχε απευθυνθεί, προσωπικά, για το θέμα στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Αχ. Καραμανλή, ο οποίος είχε προχωρήσει στην έκδοση απόφασης για την έγκριση ποσού 600.000€ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μέσω διάθεσης και μεταβίβασης πιστώσεων από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, για την υλοποίηση του έργου: "Αποκατάσταση εσωτερικής Οδοποιίας οικισμού Βελεστίνου|.

Η Υφυπουργός Παιδείας και ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας επισκέφτηκαν το έργο, το οποίο υλοποιείται με τις συντονισμένες ενέργειες και τη στενή συνεργασία των υπηρεσιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Η κ. Μακρή δήλωσε σχετικά: "Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει οι κατασκευαστικές εργασίες ενός  σημαντικού έργου υποδομής στον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Η ολοκλήρωση του έργου οδοποιίας θα σηματοδοτήσει μια σπουδαία ευκαιρία για την ένταξη και άλλων αναγκαίων έργων σε διαρθρωτικά χρηματοδοτικά εργαλεία για την αναβάθμιση των υποδομών και την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση του κοινού, που τις χρησιμοποιεί. Οι συνεχείς προσπάθειές μας έχουν σκοπό να εξασφαλίσουν σταθερά υψηλό επίπεδο ανταποδοτικών υπηρεσιών στους δημότες, στους επισκέπτες, στην κοινωνία. Θα ήθελα να  ευχαριστήσω,  θερμά, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Αχ. Καραμανλή για την τήρηση της δέσμευσής του για την ικανοποίηση του δίκαιου τοπικού αιτήματος που θα αλλάξει την καθημερινότητα και τις μετακινήσεις των πολιτών με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την λειτουργικότητα, καθώς, επίσης, και να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν, σκληρά, προκειμένου να εκπονηθούν και ολοκληρωθούν οι μελέτες του έργου, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή του".