ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης

Στο Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης

Στο πλαίσιο της 31ης Αντιιμπεριαλιστικής κατασκήνωσης της ΚΝΕ που πραγματοποιείται από τις 7 έως και τις 10 Ιουλίου στις Νηες Μαγνησίας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί την Μαγνησία και την κατασκήνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 Σάββατο 9 Ιούλιου

-Στις 11.00 πμ: Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μαζί με τους Αστορ Γκαρσία, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Εργαζομένων Ισπανίας, Πάβελ Μπλάνκο Καμπρέρα, Α’ Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚ Μεξικού και Κεμάλ Οκουγιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας, θα επισκεφθούν το Τρίκερι.

-Στις 19.00 θα χαιρετίσει στην πολιτική συγκέντρωση, στο πλαίσιο της κατασκήνωσης, στην Παραλία του Βόλου. Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν ακόμα οι τρεις επικεφαλής των ΚΚ και θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος.

-Στις 21.00, θα συναντηθεί με την Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού “Εν Δράσει” και την Κίνηση Πολιτών Σούρπης, στον χώρο της κατασκήνωσης στις Νηες.

Κυριακή 10 Ιούλη

-Στις 11.00 πμ: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μαζί με τους Αστορ Γκαρσία, Πάβελ Μπλάνκο Καμπρέρα και Κεμάλ Οκουγιάν θα μεταβούν στη Λαμία, όπου θα καταθέσουν στεφάνια στο άγαλμα του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Λαού.