ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο ειδικό αγροτικό κατάστημα κράτησης νέων Κασσαβέτειας

  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου η τελετή λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς των σχολικών μονάδων (Δημοτικό και Γυμνάσιο) του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων (ΕΑΚΚΝ) Κασσαβέτειας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Καταστήματος, με αρκετές εκπλήξεις για τους νεαρούς κρατούμενους
Η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο ειδικό αγροτικό κατάστημα κράτησης νέων Κασσαβέτειας

Σε ένα ωραίο κλίμα οι νεαροί κρατούμενοι μίλησαν για τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αντάλλαξαν απόψεις και τόνισαν τη μεγάλη σημασία που έχει για αυτούς η παρακολούθηση σχολικού προγράμματος σε ένα Κατάστημα Κράτησης.

Επίσης μίλησαν για τη σχολική χρονιά που πέρασε, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους κρατούμενους-μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σχολική χρονιά, ο Διευθυντής του ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας κ. Ραφτόπουλος Στέφανος, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί κ.κ. Κωτούλας Λεωνίδας, Ποζιοπούλου Ευγενία και Τιμπλαλέξη Χριστίνα, η εκπαιδευόμενη κοινωνική λειτουργός κ. Μπάδρα Δήμητρα, η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ρούσση Νικολέττα και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Αγγελαδάκης Βαγγέλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ως εκπρόσωποι της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, ο Διευθυντής του Εργοστασίου κ. Βλάχος Μιχάλης και η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού του Εργοστασίου κ. Μαλαμούλη Αποστολία, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τους μαθητές, παρέδωσαν από ένα tablet στους καλύτερους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους αναψυκτικά  χορηγίας ΕΨΑ και γλυκίσματα και η εκδήλωση έκλεισε με τους νεαρούς κρατούμενους  να διασκεδάζουν με μουσική και χορό.

Η Διεύθυνση του Καταστήματος ευχαριστεί την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη χορηγία των tablets και την ΕΨΑ για τη χορηγία των αναψυκτικών, καθώς και για την εν γένει συμπαράστασή τους στο ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας.