ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ

Ουρολογικό Ιατρείο Γεωργίου Στράκα

Τις υπηρεσίες του στους πολίτες της περιοχής ξεκίνησε να προσφέρει το Ιατρείο του Χειρουργού Ουρολόγου - Ανδρολόγου, Γεωργίου Μ. Στράκα

Θα βρείτε το Ιατρείο στην οδό Υπερείας Κρήνης 2, έναντι του Αστυνομικού Τμήματος.

Το Ιατρείο θα λειτουργεί με ραντεβού: 

  • Δευτέρα και Πέμπτη 12:30 - 14:30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2425022452 και 6940 300 030.

Για επείγοντα περιστατικά καλείτε στο 6940 300 030.

Ο Γιώργος Στράκας είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος MD MSc και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στον Βόλο και το Βελεστίνο.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Carol Davila και σήμερα πραγματοποιεί τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη «Χειρουργική Ελάσσονος Πυέλου» στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λάρισας. Επιπρόσθετα, ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ουρολογία - Ανδρολογία στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος χειρουργικής, γυναικολογίας και ουρολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βουκουρεστίου, ενώ πραγματοποίησε εκπαίδευση στην Παιδοχειρουργική και στη Μαιευτική και Γυναικολογία σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας.

Τέλος, έχει μεγάλη συμμετοχή σε ουρολογικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και πλούσιο συγγραφικό έργο σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά.

Το νέο Ιατρείο

 
 

Πληροφορίες

Ουρολογικό Ιατρείο Γεωργίου Στράκα
Διεύθυνση: Υπερείας Κρήνης 2, έναντι Αστυνομικού Τμήματος
Πόλη: Βελεστίνο
Τηλέφωνο: 2425022452
Κινητό: 6940300030