ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα υπηρετήσω τα νέα μου καθήκοντα για το κοινό καλό

Δήλωση του νέου αντιδημάρχουν Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Ιωάννη Κουβάτα
Θα υπηρετήσω τα νέα μου καθήκοντα για το κοινό καλό

Θα προσπαθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να υπηρετήσω τα νέα μου καθήκοντα για το κοινό καλό, να βγάλουμε πέρα ένα δύσκολο έργο.

Πρώτη προτεραιότητα θα είναι ο καλύτερος συντονισμός όλων των προέδρων των κοινοτήτων & συλλόγων ώστε άμεσα το πρόβλημα να φτάνει στην αρμόδια υπηρεσία. Ξεκινάμε με δύναμη είμαστε έμπειροι έχουμε λύσει το οικονομικό θέμα του δήμου, άρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να φροντίσουμε, με όπλο τα οικονομικά μας, γιατί θωρακίσαμε οικονομικά το δήμο κι έχουμε όλα τα απαραίτητα κονδύλια, να κάνουμε περισσότερα έργα, να συνεχίσουμε αυτό το οποίο προγραμματίσαμε.

Έχουν προγραμματιστεί τα έργα τα μεγάλα που θα γίνουν. Δεν φάνηκαν ακόμα, θα φανούν στην πορεία προς όφελος του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Κουβάτας - Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης - Επόπτης του γραφείου αγροτικής παραγωγής και αλιείας, του γραφείου αδειοδοτήσεων και εμπορικών δραστηριοτήτων, καθώς επίσης του τμήματος απασχόλησης και τουρισμού.