ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ζέττα Μακρή στην τελετή αποφοίτησης της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μ. Μακρή συμμετείχε στην τελετή αποφοίτησης και ορκωμοσίας του Παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Βόλο και συνεχάρη θερμά τους 266 σπουδαστές του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης και του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο των σπουδών τους
Η Ζέττα Μακρή στην τελετή αποφοίτησης της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

 

Στον χαιρετισμό της η κ. Μακρή απευθύνθηκε στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, στους διδάσκοντες και, ιδιαιτέρως, στις σπουδάστριες και τους σπουδαστές, που όλοι μαζί αποτελούν την ψυχή και τη δυναμική της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του παραρτήματος Βόλου.

«Αγαπητοί απόφοιτοι, σήμερα, επιβραβεύουμε και γιορτάζουμε την ολοκλήρωση των προσπαθειών σας και την επίτευξη των στόχων σας μέσα στο πρόσφορο ακαδημαϊκό περιβάλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ.  

Αυτή η γιορτή, στην οποία έχω το προνόμιο να συμμετέχω, είναι αφιερωμένη στις ικανότητές σας, στις δεξιότητές σας και στις επιδόσεις σας. Είναι αφιερωμένη στους 218 σπουδαστές του προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ και 48 σπουδαστές του Προγράμματος ΠΕΣΥΠ, που όλοι μαζί και καθένας ατομικά, δώσατε τον αγώνα σας και κατακτήσατε και αυτό σας τον στόχο.

Σπουδάστριες και σπουδαστές, που με τη στήριξη των διδασκόντων και των οικογενειών σας, καταφέρατε να επιβεβαιώσετε τις προσδοκίες και αποτελείτε παράδειγμα και έμπνευση για τους επόμενους σπουδαστές αλλά και για κάθε άνθρωπο, που ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με διαγωνιστικές διαδικασίες, εξετάσεις, παρακολουθήσεις μαθημάτων, εκπονήσεις εργασιών και πολλή μελέτη.

Εγώ θα ήθελα να σας ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά σας, με πίστη στις δυνάμεις και τις αντοχές  σας, εμπιστοσύνη στα κριτήρια και στις επιλογές σας, αγάπη και αφοσίωση στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας».

Την εκδήλωση της τελετής αποφοίτησης χαιρέτισαν ο Αντιπρόεδρος της ΔΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ Καθηγητής κ. Σπυρίδων Πανέτσος, η Επιστημονική Υπεύθυνη των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ Καθηγήτρια κα Αναστασία Σωτηροπούλου, η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ Καθηγήτρια κα Ευανθία Μπότσαρη και ο Συντονιστής των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο Δρ Σωκράτης Σαβελίδης.