ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα είμαι "παρών" από οποιαδήποτε θέση

Η εκλογολογία ενόψει την επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της με ένα από τα ονόματα που "παίζουν" συνεχώς στο προσκήνιο να είναι αυτό του δημοτικού συμβούλου και πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Παπαδάμ
Θα είμαι "παρών" από οποιαδήποτε θέση

Σε σχετική ερώτησή μας αν προτίθεται να διεκδικήσει ξανά την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εκλογές (θυμίζουμε πως είχε εκλεχθεί πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος) και με ποια ιδιότητα, τονίζει: "Σίγουρα θα είμαι «παρών» από οποιαδήποτε θέση. Δηλαδή του υποψηφίου Δημάρχου ή συμβούλου και με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου. Ωστόσο, πρώτα να γίνουν οι αντίστοιχες συζητήσεις που πρέπει ώστε να υπάρχει σύγκλιση απόψεων".

Όσον αφορά την διαφοροποίησή του ουσιαστικά από την ομάδα της πλειοψηφίας, ο ίδιος σημειώνει: "Η διαφοροποίησή μου αφορά σε κάποια θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και για τα οποία τοποθετήθηκα σύμφωνα με τη δέσμευση που είχα προεκλογικά. Σε συνεδριάσεις της ομάδας πλειοψηφίας δεν έχει γίνει ποτέ απολογισμός της θητείας, ούτε αναφορά σε εκλογές".