ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Πρωτοδικείο ο Ρήγας

Στο Πρωτοδικείο ο Ρήγας

Ούτε στη δεύτερη επαναληπτική και τρίτη συνολικά Γενική Συνέλευση του ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος το βράδυ της Πέμπτης υποβλήθηκε κάποια υποψηφιότητα από τα μέλη του για συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μοιραία ο σύλλογος οδηγείται στο Πρωτοδικείο, μέσω του οποίου πλέον θα πρέπει να βρεθεί λύση.

Αναμφίβολα, όπως σημείωνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Ταχυδρόμος, αυτή η πρωτόγνωρη διαδικασία είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πλούσια ιστορία του συλλόγου.

Συνεχίζοντας, αναφέρερεται πως η δικαστική αντιπρόσωπος και πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, Κασσιανή Βάρβαλη, και η νομική σύμβουλος του Ρήγα Φεραίου, Γιασεμή Γεωργαλιού, θα ενεργήσουν, όπως προβλέπει το καταστατικό, ενώ την επόμενη βδομάδα θα κατατεθούν τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης στο Πρωτοδικείο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιάτσιος σχολίασε σχετικά με την δύσκολη κατασταση: "Ο σύλλογος που έχει κάνει γνωστό το Βελεστίνο, έχει δώσει τόσες χαρές και δόξες σ’ αυτόν τον τόπο, έχοντας βγάλει μεγάλους παίκτες, και ήταν πρότυπο στην περιοχή μας έφτασε σ’ αυτό το έσχατο σημείο, να μην μπορεί να συγκροτήσει διοικητικό συμβούλιο. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, γιατί έχουμε χρέος απέναντι στη μεγάλη ιστορία που έχει ο σύλλογος".