ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με... άρωμα Βελεστίνου οι διακρίσεις του Άτλαντα Βόλου στο Πανελλήνιο

Με επιτυχίες και διακρίσεις οι αθλητές και αθλήτριες του Άτλαντα Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-18 που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Με... άρωμα Βελεστίνου οι διακρίσεις του Άτλαντα Βόλου στο Πανελλήνιο

Ένα πολύ ξεχωριστό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγινε στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο.

Για μας ήταν σίγουρα η κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα στην σύντομη ιστορία της Ακαδημίας μας!!!

Η πρωταθλήτριά μας Ελένη Βιδούρη επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την κυριαρχία της στο αγώνισμα των 100 m. με εμπόδια και με επίδοση 14,05 sec. κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και τα χειροκροτήματα όλου του κόσμου. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον προπονητή μας Δημήτρη Θεοχάρη, το πρωί στον προκριμματικό του αγωνίσματος σημείωσε ακόμη ένα ατομικό και ρεκόρ Συλλόγου βέβαια, με 14,03 sec. Είναι άξιο θαυμασμού η συνεχόμενη άνοδος της αθλήτριας στους κρίσιμους αγώνες της χρονιάς και αυτό είναι αποτέλεσμα της άριστης δουλειάς που έχουν κανει με τον προπονητή της με τον οποίο γυμνάζεται από παιδάκι!!!Ο επόμενος αγώνας της θα είναι στο Ισραήλ, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου σαν μέλος της Εθνικής μας ομάδας είμαστε σίγουροι, πως θα τιμήσει και με το παραπάνω τα Εθνικά μας χρώματα και θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το φράγμα των 14 sec.

Είχαμε όμως κι άλλες επιτυχίες στο πρωτάθλημα αυτό. Ο Γιώργος Γκαγιάννης αγωνίστηκε στον τελικό των 110 m. με εμπόδια και με επίδοση 14,73 sec. πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ πήρε την 6η θέση ανάμεσα σε 35 αθλητές!!! Είναι ένα παιδί με ταλέντο και συνέπεια στις προπονήσεις που σίγουρα στο μέλλον θα ανέβει σε πολύ ψηλότερα επίπεδα!!!
Η μικρή κοριτσάρα μας από το Βελεστίνο Σοφία Μπακοστέργιου τα κατάφερε κι αυτή περίφημα, αφου αν και προερχόμενη από μικρότερη κατηγορία μπήκε στον τελικό του αγωνίσματος της Δισκοβολίας όπου πήρε την 11 θέση αφού στον προκριματικό έκανε βολή 32,52. Στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα της κατηγορίας της είμαστε σίγουροι πως θα διαπρέψει!!!

Στα 110 m. με εμπόδια είχαμε ακόμη 3 συμμετοχές. Ο Ρωμανός Σταθούρος με επίδοση 15,42 για μία μόλις θέση δεν μπήκε στον τελικό του αγωνίσματος... Ο Παναγιώτης Καυκούλας βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με 16,75 sec και ο Χρήστος Τακτικός που αν και έπεσε στο 7 εμπόδιο...σηκώθηκε και τερμάτισε καταχειροκροτούμενος σε χρόνο 21,05 sec.
Είχαμε επίσης την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 των κοριτσιών με τις Χρύσα Αγροκώστα, Ελένη Βιδούρη, Δέσποινα Τσιγαρίδα και Δέσποινα Καυκούλα, η οποία με επίδοση 51,61 sec. σε μια πολύ δυνατή χρονιά, κατέλαβε τελικά την 18η θέση ανάμεσα σε σύνολο 40 ομάδων!!

Στα 100 m. είχαμε 2 κοριτσάρες!!! Η μικρούλα μας Δέσποινα Καυκούλα έκανε στον προκριματικό 13,13 sec. Η αθλήτρια ανήκει στην μικρότερη κατηγορία και εκεί είμαστε σίγουροι πως θα τα παει περίφημα!!! Η Χρύσα Αγροκώστα από το Βελεστίνο συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ και με χρόνο 13,38 sec "έβαλε πλώρη" για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Στο Άλμα τριπλούν είχαμε 2 κοπέλες. Η Εύη Μαϊπά με επίδοση 10.32 m. και η Κρυσταλλία Μαριστούδη με 10,31 m. έκαναν και οι δύο ατομικά ρεκόρ!!!

Στον ακοντισμό των κοριτσιών έκανε την προσπάθειά της η Μαρία Βουρβούλια η οποία στον προκριματικό έκανε επίδοση 22,99.

Η ομάδα μας 4Χ100 των αγοριών δυστυχώς ακυρώθηκε...

Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά μας γιατί όπως πάντα έδωσαν την ψυχή τους κι αυτό θα είναι για μας ΠΑΝΤΑ αρκετό!!!

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας Δημήτρη Θεοχάρη και Στέφανο Κορώνα και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μας στο Βελεστίνο Λευτέρη Πασσιά!!!