ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Πανελλήνιες: Στις 28 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες για τα ΓΕΛ

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 των ΓΕΛ - Πώς θα τις λάβουν στο κινητό τους οι υποψήφιοι
Πανελλήνιες: Στις 28 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες για τα ΓΕΛ
MOTIONTEAM

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2022 για τα ΓΕΛ προγραμματίζεται να γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Και φέτος, οι υποψήφιοι θα μπορέσουν να λάβουν τα αποτελέσματα και αναλυτικά τις βαθμολογίες τους στο κινητό τους με γραπτό SMS.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 - Βαθμολογίες: Πώς θα τις λάβουν στο κινητό τους οι υποψήφιοι

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.

Το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr ΕΔΩ

Πιο διαβασμένα