ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο: Πολύχρωμη γιορτή στον πεζόδρομο με παιδιά και γονείς

1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο: Πολύχρωμη γιορτή στον πεζόδρομο με παιδιά και γονείς

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την γιορτή που στήθηκε στην αγορά την περασμένη Τετάρτη

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Βελεστίνου και του Δήμου Ρήγα Φεραίου την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Μαθητές και γονείς αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που τελείωσε με χαρά, νοσταλγία αλλά και συγκίνηση, ειδικά για τους μαθητές της ΣΤ΄Tάξης που αποχαιρέτησαν το Δημοτικό σχολείο, παρακολουθώντας όλοι μαζί το ψηφιακό-φωτογραφικό λεύκωμα που επιμελήθηκε για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, ο φωτογράφος κ. Γιώργος Καρτσώνας .

Το ψηφιακό αυτό φωτογραφικό λεύκωμα, προβλήθηκε σε μεγάλη οθόνη που διέθεσε για αυτό το σκοπό το café click.

Οσον αφορά τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου, διασκέδασαν στο café central με την κλόουν Ιωάννα και τη βοηθό της με ψυχαγωγικό πρόγραμμα που είχε επιμεληθεί η ίδια.

Η διασκέδαση όμως συνεχίστηκε και στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, όπου όλες οι τάξεις μαζί, έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν, ενώ σε όλη τη διάρκεια της γιορτής υπήρχαν προσφορά από το Δήμο μας, πλούσιοι μπουφέδες και στις δύο καφετέριες με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, χυμοί και νερά!

Η γιορτή έκλεισε μ΄ένα εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας, στο οποίο η κλόουν με τη βοηθό της και τις κυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, να μοιράζουν μπισκότα βουτηγμένα στη σοκολάτα που έρεε άφθονη από το συντριβάνι!

Ευχαριστούμε θερμά, το Δήμο Ρήγα Φεραίου για την άμεση ανταπόκρισή του, στο αίτημά μας για την υλοποίηση της καλοκαιρινής γιορτής καθώς και στην πλήρη στήριξή του ,σε ότι χρειάστηκε για να πραγματοποιηθεί!

Επίσης ευχαριστούμε και όλους τους γονείς και φίλους που τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους τη δράση αυτή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Συλλόγου μας και ευχόμαστε σε όλους :

Καλό Καλοκαίρι
Με Υγεία!