ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποστολή λογαριασμών ύδρευσης με sms και email

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου απευθύνει κάλεσμα στους καταναλωτές μέχρι 31 Ιουλίου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, αποστέλλοντας είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση deyarf@cosmotemail.gr, είτε με αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης τα παρακάτω: ονοματεπώνυμο, αριθμό υδρομέτρου, κωδικό παροχής, ΑΦΜ, αριθμό κινητού τηλεφώνου και e mail
Αποστολή λογαριασμών ύδρευσης με sms και email
Μέσω sms θα αποστέλλονται σύντομα οι λογαριασμοί από τη ΔΕΥΑΡΦ

Σύγχρονες υπηρεσίες υιοθετεί η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για τους καταναλωτές, ενημερώνοντας τους πολίτες ότι θα αποστέλλει τους λογαριασμούς ύδρευσης με μήνυμα (SMS) στο κινητό ή με email.

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου, απευθύνει κάλεσμα στους καταναλωτές μέχρι 31 Ιουλίου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, αποστέλλοντας είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση deyarf@cosmotemail.gr, είτε με αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης τα παρακάτω: ονοματεπώνυμο, αριθμό υδρομέτρου, κωδικό παροχής, ΑΦΜ, αριθμό κινητού τηλεφώνου και e mail.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση οι καταναλωτές θα μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους για νέες παροχές, έλεγχο υδρομέτρων, ενστάσεις για τον λογαριασμό τους και οτιδήποτε άλλο σχετικά με θέματα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης.

"Σας θέλουμε δίπλα μας σε κάθε βήμα εκσυγχρονισμού. Αναμένουμε και προσδοκούμε την ανταπόκρισή σας", υπογραμμίζεται από τη ΔΕΥΑΡΦ. Οι πελάτες που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους παραπάνω τρόπους με τη ΔΕΥΑΡΦ, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2425023245.

πηγή: taxydromos.gr

*Εστω και 1 ευρώ ενίσχυσης είναι πολύτιμο για να μπορέσει το Μουσικό Βαγόνι να καλύπτει εκδηλώσεις και γεγονότα - Δείτε πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε ΕΔΩ