ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θέτει ξανά υποψηφιότητα η διοίκηση - Νέα Γενική Συνέλευση στις 21 Ιουνίου

Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Ταχυδρόμος στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε μπροστά στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου τα απερχόμενα μέλη της διοίκησης έκαναν γνωστό πως μετά τη λήξη της διετούς θητείας δεν θα ξαναθέσουν υποψηφιότητα
Δεν θέτει ξανά υποψηφιότητα η διοίκηση - Νέα Γενική Συνέλευση στις 21 Ιουνίου

Παράλληλα, δεν κατατέθηκαν νέες υποψηφιότητες για το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο κι έτσι ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 21 Ιουνίου στον ίδιο χώρο αφού πρέπει να εκλεγεί νέα διοίκηση που θα "τρέξει" τον σύλλογο.

Η Γενική Συνέλευση έγινε παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου ενώ το ίδιο θα γίνει και στη Γ.Σ. της επόμενης Τρίτης. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής διορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου η Κασσιανή Βάρβαλη, ενώ εκλέχτηκαν μέλη της οι Αθανάσιος Κουσκουρίδας και Αχιλλέας Μακρής. Πρόεδρος της Γ.Σ. εξελέγη ο Στέργιος Γκόμας. Έγινε ενημέρωση επί διοικητικών, οικονομικών, αγωνιστικών θεμάτων του συλλόγου από τον απερχόμενο πρόεδρο, Κωνσταντίνο Γιάτσιο, τον αντιπρόεδο Ιωάννη Σιουμουρέκη, τον γενικό γραμματέα Αντώνη Ντόβα και τον γενικό αρχηγό και Χρήστο Τρίγκα.

Ακόμα, ειπώθηκε ένα "Ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς καθώς και στον τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δ. Νασίκα, την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας, Δ. Κολυνδρίνη, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Νέων Τεχνολογιών-Μεταφορών-Επικοινωνιών, Ιωαν. Τέα, τον πρόεδρο ΕΚΠΟΛ, κ. Γ. Κίτσιο, τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, Γ. Παπαδάμ, τον δημοτικό σύμβουλο, Απ. Παπατόλια, αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους. 

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, στην Συνέλευση τονίστηκε ότι όλα στον σύλλογο έχουν μπει σε μία σειρά, καθώς έχει ενταχθεί στο μητρώο της Γ.Γ.Α., η οποία μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ελέγχει τη διαχείριση των οικονομικών.

Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος πήρε το 60% της επιδότησης που δικαιούται για το 2021 και αναμένει τα υπόλοιπα χρήματα έως το τέλος Ιουνίου, ενώ έχει ήδη κατατεθεί η αίτηση για την επιδότηση του 2022 με την επικαιροποίηση κάποιων στοιχείων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο Ρήγας Φεραίος δεν χρωστά πουθενά και δεν υφίσταται η παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα και οφειλή και πως για πρώτη φορά η νέα διοίκηση θα παραλάβει ένα αξιόλογο ποσό ως χρηματικό υπόλοιπο, που είναι αποτέλεσμα της χρηστής διοίκησης, όπως χαρακτηρίστηκε, και της στήριξης του κόσμου.

Ο απελθών πρόεδρος, Κωνσταντίνος Γιάτσιος, που τα τελευταία πέντε χρόνια βρέθηκε στην διοίκηση, είτε ως μέλος όταν ανέλαβε με το συγκεκριμένο σχήμα για να μπορέσει ο Ρήγας να συνεχίσει την πορεία του στην Γ` Εθνική, στην τελευταία εν τέλει σεζόν στην κατηγορία, είτε ως επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου τα δύο τελευταία χρόνια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή Λάκη Μπακάλη για την άψογη συνεργασία, αλλά και τη νεοσυσταθείσα Διοικούσα Επιτροπή Ακαδημιών για το έργο που επιτέλεσε.

Παράλληλα, πληροφόρησε ότι έχει δρομολογηθεί η συγκρότηση επιτροπής για το μουσείο ιστορίας του Ρήγα Φεραίου, που θα χωροθετηθεί, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η δημοτική αρχή, στο προπύλαια του Σταδίου Βελεστίνου. Η επιτροπή αυτή θα ασχοληθεί με την καταγραφή και ψηφιοποίηση του αρχειακού υλικού.

"Καλό είναι να εναλλάσσονται τα άτομα στη διοίκηση των συλλόγων και να ενεργοποιούνται νέα μέλη. Κλείνει ένας κύκλος για μας μετά από πέντε χρόνια. Ο Ρήγας Φεραίος οφείλει να είναι ανταγωνιστικός και να πρωταγωνιστεί, διότι αποτελεί στοιχείο ταυτότητας της κωμοπόλεως μας", είπε.