ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστίες της ΕΠΟ για τους αγώνες της Εθνικής στον Βόλο

Η ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγώνων της Εθνικής Ανδρών στον 2ο όμιλο της League C του UEFA Nations League στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς η Γαλανόλευκη πέτυχε τέσσερις νίκες και εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία, αν και απομένουν δύο ακόμη αγωνιστικές στον όμιλο
Ευχαριστίες της ΕΠΟ για τους αγώνες της Εθνικής στον Βόλο

Τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της Ελλάδας έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή των δύο αγώνων και στάθηκαν δίπλα στην ελληνική αποστολή σε όλη τη διάρκειά της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ειδικότερα, η Ε.Π.Ο. θέλει να ευχαριστήσει:

· Τους φιλάθλους του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής για τη συμπαράσταση τους στα παιχνίδια με την Κύπρο και το Κόσοβο. Οι φίλαθλοι στάθηκαν κοντά στην Εθνική βοηθώντας σημαντικά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

· Τον Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο για την άρτια λειτουργία της πόλης και το υψηλότατο επίπεδο παροχής υπηρεσιών του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη διάρκεια της παραμονής της αποστολή της Εθνικής Ομάδας και των αντιπάλων της.

· Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, τον πρόεδρό της Μιλτιάδη Καλόγηρο και τα στελέχη της για τη δική τους στήριξη και τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση των δύο αγώνων.

· Την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, καθώς και τους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου και Νοτίου Πηλίου που στήριξαν την όλη προσπάθεια προμηθεύοντας με εισιτήρια των αγώνων σχολεία και ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

· Τους χορηγούς της Ε.Π.Ο. για τη δική τους συμμετοχή σε όλες τις δράσεις της Ομοσπονδίας.

· Το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τη δική του συμβολή στην οργάνωση των παιχνιδιών.

· Όλες τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του νομού Μαγνησίας που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έλαβαν μέρος και στις δράσεις της Ε.Π.Ο.

· Την Ελληνική Ομάδα διάσωσης Μαγνησίας που παρείχε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες ιατρικής κάλυψης στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τους φιλάθλους.

· Τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους του Βόλου και όλης Θεσσαλίας.

· Τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν συνεχώς δίπλα στην Εθνική Ομάδα.

· Τους επαγγελματίες της Πορταριάς και της Αγριάς, οι οποίοι υποστήριξαν με κάθε τρόπο την παραμονή των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας, Κύπρου και Κοσόβου.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η άνευ προηγούμενου υποστήριξη στην Εθνική Ομάδα στη διάρκεια των αγώνων της, γεγονός που αποτυπώθηκε στη συνολική πώληση των εισιτηρίων των αγώνων που ήταν 12.418 στο ματς με την Κύπρο και 15.367 στο παιχνίδι με το Κόσοβο, ενώ οι συνολικές εισπράξεις από τους δύο αγώνες ήταν 197.000 ευρώ.