ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η νέα οικογενειακή ψησταριά του Ριζομύλου θα σας καταπλήξει!

Πεντανόστιμο κοντοσούβλι, ψητά της ώρας, σουβλάκι, εξαιρετικές σαλάτες και ιδιαίτερα συνοδευτικά σε έναν καλαίσθητο εξωτερικό χώρο που χωρίς υπερβολή φέρνει σε κάτι από νησί!
Η νέα οικογενειακή ψησταριά του Ριζομύλου θα σας καταπλήξει!

Δύο νέα παιδιά, ο Μάριος που έχει εργαστεί για χρόνια ως αρχι-μάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και εστιατόρια και η σύζυγός του Χρύσα, λειτουργούν από χθες το SouvLucky! Ένα... πενανόστιμο ψητοπωλείο στον Ριζόμυλο Μαγνησίας, που έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε μέρος το οποίο προσελκύει κόσμο από όλο τον Νομό μέσω της εστίασης.

Κάθε βράδυ στην αυλή τους που είναι γεμάτη πολύχρωμες κρεμαστές γλάστρες, σερβίρουν περιποιημένα παραδοσιακά πιάτα, όπως γαρνιρισμένο κεμπάπ, κοκορέτσι, ψητά της ώρας, ποικιλία από δροσερές σαλάτες (ζητήστε την ομώνυμη SouvLucky), ψητή φέτα ή ψητά μανιτάρια αλλά και τα ιδιαίτερα γνώριμα για τους Έλληνες: σουβλάκι, μπιφτέκι, λουκάνικο (προτιμήστε το πεπερόνε) σε πίτα ή ψωμί! 

Θα βρείτε το κατάστημα ιδιαίτερα εύκολα μέσω της παλαιάς Εθνικής οδού Βόλου - Λάρισας, πάνω στην κεντρική είσοδο του Ριζομύλου.

Τηλέφωνα κρατήσεων και παραγγελιών: 2425031538 και 6981110022.

Δείτε φωτογραφίες!