ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη και καλύτερη στον Βόλο

Στο γεμάτο παλμό Πανθεσσαλικό Στάδιο η Εθνική νίκησε 2-0 το Κόσοβο, αφού κατάφερε αρχικά να ξεκλειδώσει στο 71΄ την άμυνα των φιλοξενούμενων όταν οι δύο αλλαγές του Γουστάβο Πογέτ συνεργάστηκαν: υπέροχη σέντρα του Μάνταλου και κεφαλιά του Γιώργου Γιακουμάκη στα δίχτυα του Μούριτ
Πρώτη και καλύτερη στον Βόλο
Ο Γιακουμάκης πανηγυρίζει την εξαιρετική κεφαλιά που άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα - Στη συνέχεια το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο λόγω έντασης και "ανταλλαγής" φωτοβολίδων ανάμεσα σε φιλάθλους των δύο χωρών

Στο γεμάτο παλμό Πανθεσσαλικό Στάδιο η Εθνική νίκησε 2-0 το Κόσοβο, αφού κατάφερε αρχικά να ξεκλειδώσει στο 71΄ την άμυνα των φιλοξενούμενων όταν οι δύο αλλαγές του Γουστάβο Πογέτ συνεργάστηκαν: υπέροχη σέντρα του Μάνταλου και κεφαλιά του Γιώργου Γιακουμάκη στα δίχτυα του Μούριτς.

Το 2-0 για την Εθνική ήρθε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με άψογο πλασέ του Πέτρου Μάνταλου στην κενή εστία του Κοσόβου.

Έτσι, η Ελλάδα έκανε το 4 στα 4 και "κλείδωσε" πανηγυρικά την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του Group C και παράλληλα κέρδισε τον προβιβασμό της στην League B του UEFA Nations League 2022.

MVP της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Μπάντλοκ, Μπουχαλάκης (77` Κουρμπέλης), Σιώπης, Μπακασέτας (85` Γιαννούλης), Μασούρας (85` Αλεξανδρόπουλος), Παυλίδης (58΄ Γιακουμάκης), Χατζηγιοβάνης (46΄ Μάνταλος).

Κόσοβο: Μούριτς, Αλίτι, Κριέζιου, Ράσιτσα (90` Σαχίτι), Μουσίλια (58΄ Ίντριτζι), Ρουντανί (46΄ Λοσάι), Ραχμάνι, Μπερίσα, Μουρίκι, Ντομτζιόνι, Μπετίκι (77` Ζένελι).

Διαιτητής: Τζούλιαν Γουεινμπέργκερ (Αυστρία).

Στον αγώνα κόπηκαν 15.367 εισιτήρια.