ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Μουσικό Βαγόνι στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής και το Πανθεσσαλικό

Η Εθνική Ελλάδας δίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της επίσημο παιχνίδι στον Βόλο αντιμετωπίζοντας αύριο Πέμπτη (21:45 - ΝOVA και ALPHA) την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με στόχο το "3χ3" στο Nations League - Σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία, απογευματινή, προπόνηση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της μαγευτικής Πορταριάς
Το Μουσικό Βαγόνι στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής και το Πανθεσσαλικό

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής είναι εξαιρετικό όπως φανερώνουν και τα βίντεο που θα δείτε με το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ να θέλει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Nations League για να παραμείνει... ανενόχλητο στην κορυφή του ομίλου. 

Το Πανθεσσαλικό αναμένεται κατάμεστο ενώ την Κυριακή θα δώσει το δεύτερό της παιχνίδι στο Στάδιο του Βόλου απέναντι στο Κόσοβο.

Εισιτήρια μπορετίε να προμηθευτείτε και αύριο, 9:00-14:00 στα γραφεία της ΕΠΣΘ (Μυτιλήνης – Κυρίλλου) και τις ίδιες ώρες στο σταντ στον Άγιο Νικόλαο.

Η άφιξη της Εθνικής αποκλειστικά από το Αθλητικό Βαγόνι

Ο... παλιός γνώρισμος Αλέξανδρος Τζιόλης θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους διεθνείς δίνοντας το "παρών" στην προπόνηση.

Αρκετός κόσμος, αναμέσά τους πιτσιρικάδες που φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους βρέθηκαν επίσης το απόγευμα στην συννεφιασμένη Πορταριά. Στην κερκίδα ήταν και ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες από την δομή της Μακρινίτσας που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Το... χαριτωμένο φατούρο στον Αλεξανδρόπουλο

Ανταπόκριση από τον Φοίβο Παπαγεωργίου 

Το Πανθεσσαλικό φοράει τα καλά του για να υποδεχθεί την μεγάλη αναμέτρηση - Ο Εθνικός Ύμνος Ελλάδας και Κύπρου στα μεγάφωνα. Εκεί προπονήθηκαν σήμερα, η Κύπρος και οι διαιτητές του αγώνα ενώ έγιναν και οι σχετικοί έλεγχοι για να είναι όλα έτοιμα.

Δείτε φωτογραφίες