ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλό χειμώνα κ. Νασίκα!

Για τραγική κατάσταση στην παραλία Καμάρι του Δήμου Ρήγα Φεραίου κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος, Απόστολος Παπατόλιας, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες και εξαπολύοντας ευθείες βολές προς την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα
Καλό χειμώνα κ. Νασίκα!
Το δρομολόγιο Μόναχο Λίμνη Πλαστήρα δεν κάνει στάση στο Καμάρι του δήμου Ρήγα Φεραίου.
 
5/6/2022. Το καλοκαίρι ήρθε ο καιρός υπέροχος και η διάθεση του κόσμου για ένα μπάνιο είναι λογική και απαραίτητη σε όποιονδήποτε προορισμό.
 
Η παραλία του Καμαρίου στην δημοτική ενότητα του Κεραμιδίου στον δήμο Ρήγα Φεραίου βρίσκεται σε καλά χάλια. Ανύπαρκτοι κάδοι απορριμμάτων σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Οι δημοτικοί κάδοι γεμάτοι σκουπίδια δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα και κίνδυνο μόλυνσης. Δεν υπάρχει ούτε ένα παραβάν για να αλλάξει ο κόσμος μετά το μπάνιο. Οι ξαπλώστρες του δήμου κλειδωμένες σε μια αποθήκη. Οι φερτές ύλες από τις πλημμύρες του χειμώνα είναι στην παραλία δημιουργώντας πρόβλημα στους λουόμενους ακόμη και να περάσουν να διασχίσουν την παραλία. Η πρόσβαση στην παραλία είναι επικίνδυνη για μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Για ΑΜΕΑ ούτε λόγος!!!
 
Οι ντουζιέρες σάπιες κρέμονται από μια τριχιά δεμένες στα σκουριασμένα δημοτικά κάγκελα. Οι κάτοικοι μόνοι τους με πλυστικά μηχανήματα αναλαμβάνουν την καθαριότητα των δρόμων. Οι ίδιοι καταγγέλλουν κακοτεχνίες και ανύπαρκτα έργα υποδομής.
 
Στην πανέμορφη πλατεία του Κεραμιδίου ο δημοτικός φωτισμός σε κακά χάλια. Μία στις δύο λάμπες λειτουργούν.
 
Ο κ. Νασίκας εκτός από ανύπαρκτος ως δήμαρχος είναι πλέον και αντιτουριστικός. Την ώρα που φωτογραφίζεται σε οργανωμένες παραλίες της Μαγνησίας και εύχεται καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, έχει αφήσει στο έλεος του Θεού την μια και μοναδική παραλία του δήμου Ρήγα Φεραίου. Το Καμάρι του δήμου μας.
 
Έρχεται το τριήμερο του Αγίου πνεύματος οι επαγγελματίες της περιοχής περιμένουν να δουλέψουν οι επιχείρησεις τους και η κατάσταση είναι τραγική!!!
 
Η μία και μοναδική παραλία του δήμου Ρήγα Φεραίου που μπορεί να προσελκύσει κόσμο και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον δήμο μας στο έλεος του κ Νασίκα!
 
Καλό χειμώνα κ. Νασίκα!