ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Πολυβραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους στο ERTFLIX

Από τον ξεχωριστό φακό του Βασίλη Κεκάτου, στις εντυπωσιακές ερμηνείες της Έλενας Τοπαλίδου, και από το καθηλωτικό μονοπλάνο του Θανάση Νεοφώτιστου, στα καλοκαιρινά ενσταντανέ του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, όλα αυτά αλλά και ακόμα περισσότερα θα βρείτε στη νέα κατηγορία του ERTFLIX "Μικρές Ιστορίες"
Πολυβραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους στο ERTFLIX

Από τον ξεχωριστό φακό του Βασίλη Κεκάτου, στις εντυπωσιακές ερμηνείες της Έλενας Τοπαλίδου, και από το καθηλωτικό μονοπλάνο του Θανάση Νεοφώτιστου, στα καλοκαιρινά ενσταντανέ του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, όλα αυτά αλλά και ακόμα περισσότερα θα βρείτε στη νέα κατηγορία του ERTFLIX "Μικρές Ιστορίες".

Πρόκειται για βραβευμένες ταινίες μικρής διάρκειας που πέρασαν από φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού και προκάλεσαν αίσθηση. Σοκάρουν και προβληματίζουν, εμπνέουν και καθηλώνουν και θα τα βρείτε σε μια ομώνυμη κατηγορία που «ανεβαίνει» για πρώτη φορά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Κορυφαία μικρά αριστουργήματα, μερικών εκ των πιο ταλαντούχων νέων δημιουργών της χώρας, σας συστήνονται στο ERTFLIX. 

Διαβάστε περισσότερα στο ertnews.gr ΕΔΩ - Επισκεφτείτε το ERTFLIX ΕΔΩ

Πιο διαβασμένα