ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τελετή απονομής Διαγωνισμού Φωτογραφίας Άγριας Ζωής της Λίμνης Κάρλας

Η επίσημη εκδήλωση απονομής των βραβείων και επαίνων του 1ου Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας Άγριας Ζωής της Λίμνης Κάρλα «Αγλαΐα Τσεκούρα πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και ώρα 6.30 μ.μ., στο χώρο του Μουσείου Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας, στα Κανάλια Μαγνησίας
Τελετή απονομής Διαγωνισμού Φωτογραφίας Άγριας Ζωής της Λίμνης Κάρλας

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την ομάδα του facebook «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΡΛΑΣ & ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε μνήμη της Βολιώτισσας καθηγήτριας – φυσιογνώστριας Αγλαΐας Κ. Τσεκούρα, που μαζί με το σύζυγο της Δημήτριο Οικονομίδη, αφιερώθηκε στην καταγραφή και παρακολούθηση της ορνιθοπανίδας της περιοχής τη δεκαετία του 1990 και διακρίθηκε για το έργο και την προσφορά της.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος του Μουσείου Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας Σωτήρης Γκανάτσιος. Ο κ. Αλέξανδρος Οικονομίδης θα παρουσιάσει την ομάδα του FB «Φωτογράφοι της Λίμνης Κάρλας και της ευρύτερης περιοχής» και το θεσμό του φωτογραφικού διαγωνισμού «Αγλαΐα Τσεκούρα».

Ακολουθεί παρουσίαση των μελών της κριτικής επιτροπής και η απονομή των βραβείων και επαίνων του διαγωνισμού. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.