ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με δείπνο του προπονητή έκλεισε η χρονιά στον Ρήγα

Με δείπνο του προπονητή έκλεισε η χρονιά στον Ρήγα

Σε μια ομάδα οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο προπονητής του ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.Η αξία του καλού κλίματος μετράει με πράξεις και προφανώς δεν θέλουν παρά μόνο, καλή διάθεση.

Πάνω στη λογική αυτή ο Λάκης Μπακάλης παρέθεσε δείπνο στην ομάδα με την ευκαιρία του τέλους των υποχρεώσεων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπου αποδείχτηκε ότι δεν απουσίαζε ούτε η… όρεξη, αλλά κυρίως η καλή διάθεση.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27/5/2022, στην ταβέρνα ΑΛΚΗΣΤΗ, στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Παρόντες ήταν η διοίκηση του συλλόγου, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι φροντιστές, όπου ο κόουτς τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν στη σεζόν.

Ιδιαίτερα, θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες για την καταπληκτική συνεργασία που είχαν αυτούς τους μήνες, μιλώντας με θερμά λόγια για τη συμπεριφορά και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Επίσης, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιάτσιος ανέφερε, ότι η φετινή χρονιά κλείνει με το καλύτερο τρόπο και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι ο ΡΗΓΑΣ είναι μία μεγάλη και ζεστή οικογένεια.

Ευχαρίστησε όλους για την άψογη συνεργασία που υπήρξε και επεσήμανε ότι πέρασε μια χρονιά, η οποία ήτανε πολύ περίεργη και απαιτητική.
Σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο όλοι στο σύλλογο έλαβαν τα εύσημα από το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας.

Τέλος, το λόγο έλαβαν ο Γεν. Αρχηγός Χρήστος Τρίγκας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Στάθης Ρόκας και Θεόδωρος Σουγκάρης, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα συγκινημένοι και απηύθυναν τις ευχαριστίες τους.

Στο τραπέζι συζητήθηκε η φετινή πορεία της ομάδας και όλοι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ