ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Διαγόρας ευχαριστεί

Ανακοίνωση του πρωταθλητή Α` ΕΠΣΘ, Διαγόρα Στεφανοβικείου
Ο Διαγόρας ευχαριστεί

Η Διοίκηση του Α.Ε.Σ. "ΔΙΑΓΟΡΑΣ" Στεφανοβικείου, θέλει σήμερα που ολοκληρώθηκε μια δύσκολη & εξαιρετικά ανταγωνιστική χρονιά, να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς:

-τον κόσμο του συλλόγου για τη συγκλονιστική του παρουσία σε όλη τη σεζόν και ιδιαίτερα στα καθοριστικά παιχνίδια, ντέρμπι. Όλοι αυτοί, αλλά και τόσοι άλλοι, που αν και ήθελαν, για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να παρευρεθούν, αποτελούν την ψυχή αυτού του Συλλόγου και μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια.


- αυτούς που στήριξαν αγωνιστικά την ομάδα, δηλαδή τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου αλλά και τον "αρχιτέκτονα" προπονητή, Μιχάλη Ζιώγα, καθώς επίσης και τους προπονητές Αλέξη Παγκαρλιώτα και Λευτέρη Καλογήρου.


-τις Εταιρίες που στήριξαν οικονομικά το σύλλογο, και οι οποίες είναι: ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ (Agricultural Machinery), DELOPOULOS TRANS (Εταιρεία μεταφορών), ΧΟΛΕΒΑΣ (Ταπητοκαθαριστήρια), ΜΠΑΚΑΛΗΣ (Μεταφορές & οικοδομικά υλικά), ΛΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Αγροεφόδια), ΒΙΟΛΑΡ (Εκκοκιστήρια βάμβακος), ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ (κατάστημα Στεφανοβικείου) καθώς και όλες τις επιχειρήσεις του Στεφανοβικείου και όχι μόνο, που συνέδραμαν οικονομικά με μικρότερα ποσά το σύλλογο.


Διοίκηση - Παίκτες - Προπονητές - Φίλαθλοι & Χορηγοί ζήσαμε μεγάλες στιγμές, και πετύχαμε αυτές τις μέρες που συμπληρώνονται 62 χρόνια από την ίδρυση του ΔΙΑΓΟΡΑ, να κάνουμε το Σύλλογό μας, ακόμα μεγαλύτερο.