ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιωματικά εργαστήρια

Το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας "Πρόταση Ζωής¨ που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, πραγματοποίηε τρία βιωματικά εργαστήρια στις τάξεις Α΄, Β΄ και Δ΄ του 26ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, μετά από πρόσκληση της  διευθύντριας του σχολείου κ. Ελένης Φούντα
Βιωματικά εργαστήρια

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου κ.κ. Σοφία Μητρίτσια, Κοινωνική Ανθρωπολόγος και Μαρία-Αγγελική Μυλωνάκη, Ψυχολόγος επισκέφθηκαν το σχολείο στις 1 και 14 Απριλίου 2022 και πραγματοποίησαν βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές/-τριες. Με δραστηριότητες καθοδηγούμενης χαλάρωσης, χρήση εικαστικών μέσων, δουλειά σε μικρές ομάδες και συζήτηση στην ολομέλεια αναπτύχθηκαν τα θέματα «Εγώ και οι άλλοι - Συνυπάρχουμε αρμονικά» και «Διαχείριση των Συγκρούσεων».

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση, τους/τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Ανδρονίκη Γεωργαλή, Ιωάννη Κατσάρη και Ανθή Παπαργύρη για τη συνεργασία, καθώς και τους μαθητές/-τριες για την ενεργή συμμετοχή τους.