ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύναμη και ενθουσιασμός να συνεχίσουμε

Ανακοίνωση από το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών Ελέγχου Περιβάλλοντος της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Δύναμη και ενθουσιασμός να συνεχίσουμε
Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών Ελέγχου Περιβάλλοντος της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο - Φωτογραφία, Φοίβος Παπαγεωργίου / Μουσικό Βαγόνι

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε σήμερα στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τον Πρωθυπουργό της χώρας μας Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Επικεφαλής του Πιλοτικού Θερμοκηπιακού Πάρκου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Νικόλαος Κατσούλας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης.

Την ξενάγηση του Πιλοτικού Θερμοκηπιακού Πάρκου ανέλαβε ο Καθηγητής Νικόλαος Κατσούλας, Διευθυντής του Εργαστήριου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια σύγχρονες, υψηλής τεχνολογικής στάθμης θερμοκηπιακές μονάδες.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο του Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμβολίζει τη μεγάλη σημασία και βαρύτητα που δίνει στην προαγωγή της Έρευνας και της Καινοτομίας και παράλληλα μας ενθαρρύνει και μας δίνει δύναμη και ενθουσιασμό να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αειφορική ανάπτυξη του κλάδου των θερμοκηπίων στην Ελλάδα.