ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Theodore & Danai Nielsen στο Lab Art

O Theodore επιστρέφει και μας προσκαλεί στο release show του τέταρτου προσωπικού του album "The Voyage" την Παρασκευή 20 Μαΐου στο Lab Art του Βόλου
Theodore & Danai Nielsen στο Lab Art

Μαζί με την ανανεωμένη μπάντα του θα παρουσιάσει σε ένα εντυπωσιακό light show αγαπημένα κομμάτια από το σύνολο της μέχρι τώρα δισκογραφίας του και θα μοιραστεί με το κοινό ένα ξεχωριστό live με αφορμή το νέο album του.

Το album "The Voyage" κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου από την United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας, το οποίο ξεκινάει για εμάς με την κυκλοφορία του album. Την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που γέννησε αυτό το album, θα τα ζήσουμε ζωντανά στο Lab Art όπως μας αξίζει, στο dancefloor και χωρίς περιορισμούς, με αμεσότητα και οδηγό τον ίδιο τον Theodore επί σκηνής. 

Επίσης στη σκηνή, η ενδιαφέρουσα παρουσία της Danai Nielsen!

Η Danai Nielsen παίζοντας με τις νοητές γραμμές της pop και του παραδοσιακού τραγουδιού έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κοινού και ραδιοφώνων ως μια από τις πιο `φρεσκιες` φωνές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Στην παρθενική της εμφάνιση στο Βόλο θα μας αποκαλύψει με ευαισθησία αλλά και σιγουριά το ακέραιο καλλιτεχνικό στίγμα της. 

THEODORE
The Voyage - Release Show 

Παρασκευή 20 Μαΐου
Lab Art, Βόλος
Opening act: Danai Nielsen

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00
Τιμές Εισιτηρίων:
Limited Tickets: 10€
General Tickets: 12€

https://www.viva.gr/tickets/music/theodore-live-at-lab-art

facebook event: https://www.facebook.com/events/294909082802005

Πιο διαβασμένα