ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλαδικές Εξετάσεις: 1.757 οι υποψήφιοι στην Μαγνησία

Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις θα συμμετάσχουν συνολικά 1.757 υποψήφιοι σε όλη τη Μαγνησία, εκ των οποίων οι 438 προέρχονται από τα επαγγελματικά λύκεια του Νομού
Πανελλαδικές Εξετάσεις: 1.757 οι υποψήφιοι στην Μαγνησία

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε 26 εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν φέτος στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα ορίστηκαν να είναι τα: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο ΓΕΛ Βόλου, 1ο και 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, Μουσικό σχολείο, ΓΕΛ Αγριάς, Αργαλαστής, Ζαγοράς, Τσαγκαράδας, Βελεστίνου, Νέας Αγχιάλου, Αλμυρού, Γυμνάσια με λυκειακές τάξεις Σούρπης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου. Επίσης, το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας και το ΕΠΑΛ Αλμυρού, που ορίστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες από το υπουργείο Παιδείας, μετά από αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι φετινές εξετάσεις ξεκινάνε στις 2 Ιουνίου με πρώτο εξεταζόμενο μάθημα, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, τα Νέα Ελληνικά, ενώ την επόμενη ημέρα Παρασκευή 3 Ιουνίου θα εξεταστούν  οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας γενικής παιδείας.

πηγή: ertnews.gr