ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ - Καλό αγώνα σε όλους μας

Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Απόστολου Παπατόλια, για την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Ένα μεγάλο ευχαριστώ - Καλό αγώνα σε όλους μας

Στις 8 Μαΐου 180.000 δημοκρατικοί προοδευτικοί πολίτες δώσανε δυναμικό "παρών" στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη νέων Ν.Ε., Τ.Ο. συνέδρων και δώσανε με την ψήφο τους το όνομα της παράταξης.

Ήταν μια δημοκρατική διαδικασία που έγινε σε όλη την χώρα πέντε μόλις μήνες μετά τον θρίαμβο του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της παράταξης.

Οι επιλογές των πολιτών έδειξαν ότι ο πολιτικός μας χώρος χρειάζεται ανανέωση και συγχρόνως να υπάρχει σύνθεση προτάσεων και γενεών για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά. Στην Μαγνησία σ` αυτήν την μεγάλη γιορτή συμμετείχαν 2.500 ενεργοί πολίτες και κάνανε τις επιλογές τους ώστε να αναδειχθούν τα νέα όργανα του κινήματος.

Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους για την προσέλευση στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα που στήθηκαν σε όλο τον νομό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές των εφορευτικών επιτροπών για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην κορυφαία αυτή διαδικασία. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για την συμμετοχή τους στις εκλογές ανεξάρτητα από το αποτελέσματα, για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 495 πολίτες που με επέλεξαν και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς για την Νομαρχιακή επιτροπή Μαγνησίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου που με ανέδειξαν συνέδρο για το επικείμενο συνέδριο στις 20-22 Μαϊου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγο μου Χρύσα για την υπομονή της και την στήριξη της σε κάθε μου προσπάθεια. Στην πολιτική και στην διαδρομή μου στα κοινά οδηγός μου είναι το τρίπτυχο Ηθική, Σεβασμός στον συνάνθρωπο Συνέπεια.

Καλό αγώνα σε όλους μας. Με αξιοπρέπεια και καθαρό πολιτικό λόγο όλα θα πάνε καλά.