ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Βροχή από μπουκάλια και κροτίδες

Σε θλιβερές εικόνες στον εκτός έδρας αγώνα με την Σκιάθο (1-1) αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Αστέρας Ριζομύλου παρουσιάζοντας βίντεο από τον τραυματισμό του Θ. Χαλιμούρδα από ρίψη μπουκαλιού από την εξέδρα
Αστέρας: Βροχή από μπουκάλια και κροτίδες
Στιγμιότυπο από την live μετάδοση του skiathoslife.gr

Παράλληλα, ο σύλλογος του Ριζομύλου ευχαριστεί τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο νησί των Σποράδων αλλά και το σύνολο των φίλων της Σκιάθου και τη διοίκηση των γηπεδούχων για την φιλοξενία.

Αναλυτικά:

Δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες θλιβερών εικόνων με βροχή από μπουκάλια και κροτίδες από μερίδα οπαδών στους παίχτες του Αστέρα, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Χαλιμουρδα Θ. κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, με αποτέλεσμα την δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες για τη προσπάθεια, αλλά και στον κόσμο που δεν άφησε μόνη την ομάδα ούτε εδώ! Να σημειώσουμε πως μαζί με την ομάδα στο νησί ταξίδεψαν και περίπου 25 φίλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.
 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τη πλειοψηφία των φίλων της Σκιάθου αλλά και μελών της διοίκησης, για τη φιλοξενία και την όλη στάση τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.
 
Ειναι κρίμα και ντροπή, να υπάρχουν το 2022 μειοψηφίες που να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακαιρεότητα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και να αμαυρώνουν την προσπάθεια μιας ομάδας.