ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλμυρός: Ομιλία και παρουσίαση βιβλίου της Τ. Μακρή για την Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή τη γιορτής της μητέρας, οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Επαρχίας Αλμυρού σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο "ΒΟΥΛΓΑΡΗ" διοργανώνουν ομιλία και παρουσίαση του βιβλίου της δημοφιλούς ψυχολόγου κ. Τένιας Μακρή με τίτλο `Τι θα κάνω με σένα μαμά;" - Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο "Αρχοντικό στο Κουρί" στον Αλμυρό το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 στις 7:00 μ.μ.
Αλμυρός: Ομιλία και παρουσίαση βιβλίου της Τ. Μακρή για την Γιορτή της Μητέρας

Κατανοώντας τη μητέρα μας, γνωρίζουμε τον εαυτό μας όπως εξηγεί η κ. Μακρή, περιγράφοντας πώς οι συνήθειες, οι καθημερινές πρακτικές και οι σχέσεις με τη μητέρα κατά τη μικρή ηλικία του παιδιού επηρεάζουν καθοριστικά ολόκληρη τη ζωή και την προσωπικότητα του παιδιού και εν συνεχεία του ενήλικα.

Μέσα από τις αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, η Τένια Μακρή προτείνει δέκα βήματα που θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τη σχέση με τη μητέρα μας σε μια νέα, πολύτιμη διάσταση. Θα την κατανοήσουμε , θα τη συγχωρήσουμε ίσως, και τελικά θα συμφιλιωθούμε και μ’ εκείνη και με τον εαυτό μας – κάτι που είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητο.
 
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ στο τέλος της οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εγγραφούν ως ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ των ΟΣΤΩΝ.