ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Οι φετινοί εισακτέοι του Rock & Roll Hall of Fame

Κάθε χρόνο το Rock & Roll Hall of Fame προσθέτει στον κατάλογό της μουσικούς που έχουν προσφέρει, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στη ροκ και ποπ μουσική
Οι φετινοί εισακτέοι του Rock & Roll Hall of Fame
Ντόλι Πάρτον/ Jack Plunkett/Invision/AP

Η φετινή λοιπόν τελετή των νέων εισακτέων στο Rock & Roll Hall of Fame θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες στις 5  Νοεμβρίου και ο θεσμός ανακοίνωσε ήδη ποιους θα καλωσορίσει φέτος. 

Έτσι, αυτοί που θα γίνουν μέρος της μεγάλης «παρέας» του Hall of Fame φέτος θα είναι ο Έμινεμ, η Ντόλι Πάρτον, οι Eurythmics, οι Duran Duran, ο Λάιονελ Ρίτσι, η Κάρλι Σάιμον και η Πατ Μπέναταρ.

Παράλληλα, οι Judas Priest και οι Τζίμι Τζαμ & Τέρι Λιούις θα τιμηθούν με τοMusical Excellence Award της διοργάνωσης ενώ το Early Influence Award θα πάει στους Χάρι Μπελαφόντε και Ελίζαμπεθ Κότεν.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η πάντα εκρηκτική Ντόλι Πάρτον είχε ζητήσει να εξαιρεθεί από τους υποψήφιους εισακτέους, καθώς η κάουντρι τραγουδίστρια θεώρησε ότι "δεν είχε κερδίσει το δικαίωμα" να τιμηθεί από έναν ροκ εν ρολ θεσμό.

Στη συνέχεια ωστόσο "μαλάκωσε" γνώμη, λέγοντας πως μια τέτοια διάκριση δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει σε κάποιον αμιγώς ροκ καλλιτέχνη. Όπως φαίνεται, πάντως, θα τη δούμε φέτος στο Rock & Roll Hall of Fame. 

 πηγή: kathimerini.gr, με πληροφορίες από το Consequence of Sound.

Πιο διαβασμένα