ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Ανέστη Πασχαλούδη για το Τοπικό Ριζομύλου

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Ριζομύλου και ιδιωτικός υπάλληλος είναι υποψήφιος σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Ριζομύλου με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή"
Δήλωση υποψηφιότητας Ανέστη Πασχαλούδη για το Τοπικό Ριζομύλου

Αναλυτικά, η δήλωση υποψηφιότητας:

Αγαπητοί συγχωριανοί στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον του χωριού μας.

Θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Τοπική Κοινότητα Ριζομύλου.

Ζητώ την ψήφο σας καθώς και να δείξετε εμπιστοσύνη και να στηρίξτε τη νεολαία, ανθρώπους με "φρέσκες" ιδέες, που θα ενώσουν και θα δώσουν νέα πνοή στο τόπο μας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ριζόμυλο, απο μικρός διδάχθηκα τον πολιτισμό και τις ρίζες μας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ριζομύλου "Η Διάπλαση" στον οποίο συνεχίζω μέχρι σήμερα να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας παραστάσεων.

Από τα 24 μου κι εδώ και μια οκταετία ειμαι διοικητικό μέλος του Αστέρα Ριζομύλου προσφέροντας στον τομέα του αθλητισμού και βοηθώντας τα νέα παιδιά του χωριού μας. Επίσης εχω υπάρξει ενα απο τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Νεολαίας "Φίλιππος" με τις πολλές δράσεις τα τελευταία χρόνια στο χωριό μας.

Δηλώνω "παρών" λοιπόν, εκτός απο τους συλλόγους και σε αυτήν τη νέα πρόκληση για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ενα καλύτερο και ποιοτικότερο μέλλον για το χωριό μας.