ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κώστας Τσιαγκλιώτης πρόεδρος του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ

Πρόεδρο του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ όρισε ο Γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης τον Βολιώτη Τσιαγκλιώτη Κώστα, Κοινωνιολόγο, μέλος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και τ. Γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδας
Ο Κώστας Τσιαγκλιώτης πρόεδρος του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ

"Είναι τεράστια η τιμή που ο Γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης με ορίζει ως πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 13ου Συνεδρίου της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας.

Μετά από τόσα χρόνια καθημερινής ενασχόλησης με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ, δεν θα μπορούσε αυτός ο κύκλος να κλείσει πιο τιμητικά.

Η ΟΝΝΕΔ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν πολιτικό οργανισμό, αντάξιο των νέων αυτής της χώρας, με πολιτικές αποφάσεις που την θέτουν για πολλοστή φορά, στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τα τελευταία χρόνια δικαιώνεται για αγώνες δημοκρατικούς και ριζοσπαστικούς μέσα στα Ιδρύματα της χώρας και οδεύει για την 34η νίκη της ιστορίας της.

Η ΜΑΚΙ μέρα με την μέρα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και προτάσεις μαθητών γίνονται νόμοι του κράτους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Παύλο Μαρινάκη, που στο πρόσωπό του ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στους νέους ανθρώπους.

Με το 13ο Συνέδριο (ΣΕΦ, 3-5 Ιουνίου) η ΟΝΝΕΔ αλλάζει γενιά και, πιο μαζική από ποτέ, είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις των καιρών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Οργανωτικής και Ελεγκτικής Επιτροπής!

Εύχομαι καλή δύναμη & καλή συνεργασία!".