ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Πτήση Χαρδαλιά με “Απάτσι“ της 1ης Αεροπορίας Στρατού

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ολοκλήρωσε την Παρασκευή διήμερο κύκλο επισκέψεων σε Σχηματισμούς, Υπηρεσίες, Μονάδες και συνοριακά Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς στις Περιφέρειες Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Πτήση Χαρδαλιά με “Απάτσι“ της 1ης Αεροπορίας Στρατού

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των επαφών του με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επισκέφθηκε, κατά σειρά, τις έδρες του 15ου Συντάγματος Πεζικού (15ο ΣΠ) στην Καστοριά, της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (9η Μ/Π ΤΑΞ) στην Κοζάνη, της Ι Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ) στη Βέροια, του Κέντρου Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤ) και του Πεδίου Βολής Αρμάτων στο Λιτόχωρο και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις τους για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή, το έργο τους, καθώς και για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους. Επίσης, περιηγήθηκε στους χώρους και τις εγκαταστάσεις τους, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με στελέχη, οπλίτες θητείας και πολιτικό προσωπικό, με την ευκαιρία των επικείμενων Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Κατά την επίσκεψη στην έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συμμετείχε σε εκπαιδευτική πτήση με Ελικόπτερο “Apache” AH-64D, στο πλαίσιο προγραμματισμένης δραστηριότητας.

πηγή: taxydromos.gr

 

 

Πιο διαβασμένα