ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αρχή έγινε, ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια!

Ύστερα από αρκετά χρόνια η ομάδα της Χλόης συμμετείχε φέτος ξανά στα τοπικά πρωταθλήματα με τους ιθύνοντες της ομάδας να δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν και τη νέα σεζόν
Η αρχή έγινε, ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια!

Οι Πράσινοι της Χλόης συμμετείχαν φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ μη καταφέρνοντας να παραμείνουν στην κατηγορία, με την αναδιάρθρωση κατηγοριών που επιχειρείται από την Ένωση να τους φέρνει τη νέα χρονιά -όπως και άλλες ομάδες- στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Με διοίκηση από νέα παιδιά της Χλόης που με την παρότρυνση και της διοίκησης του Ρήγα Φεραίου αποφάσισαν να αναγεννήσουν την ομάδα, προπονητή τον φιλόδοξο Κώστα Τσούρικα και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής να παίρνουν χρόνο συμμετοχής πλάι σε πιο έμπειρους, η Χλόη κατάφερε παίξει ξανά ποδόσφαιρο αλλά και -ίσως το κυριότερο- να δώσει ζωή στο γραφικό χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Το μέλος της διοίκησης, Θανάσης Νατούδης, αναφέρει στο Μουσικό Βαγόνι σχετικά με την επόμενη μέρα:

Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ομάδα. Στόχος ήταν από την αρχή να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο με παίκτες της περιοχής. Να γίνουν μία παρέα και να έρχεται κόσμος στο γήπεδο να βλέπει και να χαίρεται τα παιδιά. Η αρχή έγινε και ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια αφού όρεξη υπάρχει. 

Σαφώς η φετινή ήταν μία δύσκολη χρονιά και όπως είναι λογικό, επειδή ήταν σαν "πρώτη" για την ομάδα, έγιναν λάθη από όλους μας στον σύλλογο.

Όμως μάθαμε από τα λάθη μας και τώρα θα κάνουμε κάποιες συναντήσεις να δούμε πώς θα κινηθούμε του χρόνου και τι μπορούμε να κάνουμε!

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ρήγα Φεραίο για τη βοήθεια που μας πρόσφερε με παίκτες και σε διοικητικά θέματα, όπως και τους παλιούς διοικούντες της Χλόης που ήταν συνεχώς δίπλα μας. Επίσης, τους συγχωριανούς μας αλλά και τους υποστηρικτές της ομάδας από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας που στήριζαν την Χλόη εντός κι εκτός έδρας. Φυσικά δεν μπορούμε να λησμονήσουμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξη καθ` όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σπουδαία δουλειά τέλος έκανε και το σάιτ Αθλητικό Βαγόνι με τον Φοίβο Παπαγεωργίου που προβάλλει με όμορφο τρόπο εδώ και χρόνια όλες τις ομάδες της περιοχής.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Μίλτο Καλόγηρο και τον κ. Αντώνη Δαλούκα για την πραγματικά πολύ καλή δουλειά που κάνουν στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και την βοήθεια που μας παρείχανε όταν συναντήσαμε κάποιο πρόβλημα.