ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φινάλε με το δεξί και χατ-τρικ του πρώτου σκόρερ

Σε ένα ιδιαίτερα ανοιχτό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (16/4) στο Σέσκλο ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε 5-3 της Ακρόπολης τερματίζοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας
Φινάλε με το δεξί και χατ-τρικ του πρώτου σκόρερ
Ο Γάρος σημείωσε χατ τρικ ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Καραγιάννης και Δ. Αγροκώστας - Για τους φιλοξενούμενους δύο τέρματα πέτυχε ο Αξιώτης και ένα ο Αντωνίου (εικόνα αρχείου)

Παρότι με σύνθεση ανάγκης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με εύστοχο πέναλντι του Αξιώτη το οποίο κέρδισε ο Αντωνίου με φοβερή ατομική ενέργεια. Ο Γάρος όμως ισοφάρισε με "διαγώνιο" σουτ δέκα λεπτά αργότερα, με τον Καραγιάννη στη συνέχεια (26’) να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο σουτ με το αριστερό. Ο αρχηγός του Ρήγα "ξαναχτύπησε" και πάλι στο 33΄ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3, με τον Αντωνίου στο 58’ να μειώνει προσωρινά από την άσπρη βούλα (2-3), σε πέναλντι που αυτή τη φορά κέρδισε ο ίδιος. Ωστόσο, αμέσως μετά ο Δημ. Αγροκώστας εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάσα του Γάρου περνώντας και τον -τυπικά- τερματοφύλακα Δημητρίου "γράφοντας" το 2-4. Με τη συμπλήρωση 67 λεπτών παιχνιδιού ο Γάρος τριπλασίασε τα τέρματά του με τεχνικό σουτ από το ύψος της περιοχής φτάνοντας τα 23 τελικά στην σεζόν και με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής -αν δεν συμβεί κάτι απίθανο- θα είναι ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Αξιώτης στο 85ο λεπτό, νικώντας τον Σπηλιόπουλο με ωραίο σουτ.

 

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος (69’ Κίτσιος), Παπαδανιήλ, Φιλοσόγλου, Καλτσουνάς, Βλιώρας, Κόντρα (69’ Νούλας), Γεωρ. Αγροκώστας, Καραγιάννης, Δημ. Αγροκώστας, Γάρος (69’ Χασάπης).

Ακρόπολη Σέσκλου: Δημητρίου, Αντωνίου, Στρούγγης, Κολιαμήτρας, Κ. Σταυραντώνης, Γκάγκας, Τσούκαλης, Α. Τσούτσας, Παγώνης, Αξιώτης, Μαργαρίτης.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του Σαββάτου
 
Α` ΕΠΣΘ

PLAY OFF

ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ. 3-5 

PLAY OUT

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 1-2 

Β` ΕΠΣΘ

PLAY OFF

ΑΠΟΒ - ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 6-2

PLAY OUT

ΑΘΛΟΣ - ΝΕΟΙ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0-2 

ΝΑ ΝΙΚΗΣ - ΧΛΟΗ 3-0 α.α.