ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμα τρία νέα παιδιά στα κυανόλευκα

Την ένταξη στην αντρική ομάδα των Δ. Μπαλαμώτη, Ν. Κουβάτα και Θ. Κουντούρη ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος
Ακόμα τρία νέα παιδιά στα κυανόλευκα

Τo Σωματείο μας Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ είναι γνωστό ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προώθηση νέων παιδιών στην μεγάλη ομάδα από την ευρύτερη περιοχή της κωμοπόλεως μας.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα παιδιά που είναι χρόνια κοντά μας και έχουν πάρει ποδοσφαιρικά μαθήματα από την ακαδημία μας. Στο πλαίσιο αυτής της κατεύθυνσης σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στο ρόστερ του ΡΗΓΑ ακόμη τριών νεαρών ποδοσφαιριστών, δικών μας παιδιών με διάθεση για προσφορά.

Ο λόγος για τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ (αμυντικός), ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΒΑΤΑ (μεσοεπιθετικός) και ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ (μέσος). Ο τελευταίος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην ΑΕ Χλόης.

Και οι τρεις έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα με την ακαδημία του συλλόγου μας. Το ταλέντο, η δουλειά και η προσπάθεια που κατέβαλλαν δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον προπονητή μας Λάκη Μπακάλη, ο οποίος δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Με εισήγησή του προωθούνται και οδηγούνται στο επόμενο σκαλοπάτι της ποδοσφαιρικής τους ζωής φορώντας την φανέλα της μεγάλης ομάδας του ΡΗΓΑ.

Γνωρίζουμε την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και από τους κυριότερους στόχους της διοίκησης είναι η μεγάλη ομάδα να στελεχώνεται συνέχεια και με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από την ακαδημία μας.

Δημήτρη, Νίκο και Θεόδωρε η εμπειρία που αποκομίζετε είναι σίγουρο ότι μόνο κέρδη θα σας φέρει.

Σας ευχόμαστε καλή αρχή στην μεγάλη ομάδα, να έχετε πάνω απ΄ όλα υγεία και ότι καλύτερο στην αθλητική και προσωπική σας ζωή.

Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον ΡΗΓΑ στην επίτευξη των στόχων.