ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Εγώ και η Κοινωνία" - Το Γυμνάσιο ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου Βελεστίνου για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
"Εγώ και η Κοινωνία" - Το Γυμνάσιο ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων "Εγώ και η Κοινωνία" ενίσυχαν το Κοινωνικού Παντοπωλείο με τρόφιμα, ενώ πραγματοποίησαν επίσης ενημερωτική επίσκεψη μαθαίνοντας για λειτουργία της δομής.

Με αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, μαθητές και καθηγητές απέδειξαν ότι ακόμα και αυτή την περίοδο που όλοι βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν λείπουν.

Τα τρόφιμα παρέδωσε αντιπροσωπεία μαθητών του σχολείου. Οι μαθητές συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό, κ. Βιβή Νικολού ξεναγήθηκαν στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου και ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Χασιώτη Αντωνία για τη λειτουργία και το έργο που επιτελείται στη Δομή, η οποία ευχαρίστησε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προσφορά και τόνισε ότι τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.