ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Με αυτούς τους ρυθμούς το καλοκαίρι το έργο ακόμη θα «ολοκληρώνεται»"

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και ενημέρωση από τους φορείς για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών στον πεζόδρομο ζητά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χαράλαμπος Πάσχος, που επιτίθεται στην δημοτική αρχή
"Με αυτούς τους ρυθμούς το καλοκαίρι το έργο ακόμη θα «ολοκληρώνεται»"

Αναλυτικά:

Εδώ και μέρες, έβγαλε τη φωτογραφία κρατώντας μια πλάκα, τονίζοντας ότι η ανάδειξη του αρχαίου τείχους των Φερών προχωράει. Φυσικά ούτε λόγος για πρόοδο εργασιών στον πεζόδρομο! Ο εργολάβος μας έχει στείλει δύο μερεμετατζήδες εργάτες να μας κοροϊδέψει ότι δήθεν συνεχίζει το έργο. Με αυτούς τους ρυθμούς θα έρθει το καλοκαίρι και σίγουρα το έργο ακόμη θα " ολοκληρώνεται". Μάλλον ο κύριος δήμαρχος κρατάει στα χέρια του,την ταφόπλακα των επαγγελματιών του πεζόδρομου τα δύο τελευταία χρόνια. Η "τρύπα" καταμεσής του πεζόδρομου καλά κρατεί και η προοπτική ανάδειξης του τείχους φαντάζει πολύ μακρινή!

Καλούμε τη δημοτική αρχή να καλέσει έκτακτο δημοτικό μες την επόμενη εβδομάδα συμβούλιο με μοναδικό θέμα την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου ανάπλασης του πεζόδρομου Ρ. Φεραίου. Να κληθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς να λάβουν επίσημη θέση για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. Αν δεν κληθεί άμεσα το ΔΣ, θα το πράξουμε εμείς ως ομάδα Μείζονος Μειοψηφίας με 9 υπογραφές όπως δικαιούμαστε απ` τό νόμο. Κι αυτό γιατί δεν γεννήθηκαμε όλοι "μέρα πασχαλιά" αλλά πολλοί συνδημότες μας περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειές τους από τα καταστήματα τους στον πεζόδρομο. Φτάνει ο εμπαιγμός!

Υ.Γ. Άραγε η λιτάνευση του Επιταφίου σε δέκα μέρες από που θα περάσει; Καλό είναι και το προαύλιο της εκκλησίας....