ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγγραφές για τον 1ο Αγώνα Δρόμου Νέας Αγχιάλου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 1ο Αγώνα Δρόμου Νέας Αγχιάλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή  17 Απριλίου με διαδρομές των 10χλμ. και 5χλμ.   Ανδρών 0 Γυναικών καθώς και παιδικό αγώνα  500 μέτρων
Εγγραφές για τον 1ο Αγώνα Δρόμου Νέας Αγχιάλου

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον  Κένταυρο Βόλου,  την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου  Βόλου, την κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας,  την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το  Ultra Pelion Trail.

Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η  LIFE GUARD VOLOS. Το κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης "Κένταυρος" θα διαθέσει για τον αγώνα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού,  Άθλος Αγριάς καθώς και οι πολιτιστικοί-αθλητικοί σύλλογοι της Ν. Αγχιάλου.

Η εκκίνηση θα δοθεί  απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου  (Λιμανάκι)   για τα  5χλμ.  στις  10:00 και και για τα  10χλμ. στις 11:00 με  τερματισμό  στο  ίδιο σημείο. Ο  παιδικός αγώνας  θα ξεκινήσει  στις 11.10  και σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και κυκλική και διασχίζει τόσο την παραλία  της  Ν. Αγχιάλου αλλά και τους περίφημους αμπελώνες απ’ τους οποίους παράγεται το τσίπουρο  και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού  Συνεταιρισμού « Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα, όπως και η Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρήσεων Ν. Αγχιάλου.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τουςσυμμετέχοντες  θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου.

Πληροφορίες-Εγγραφές: sdyvkentavros.com και στο 6994583137 Κώστας Κυριαζής.