ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Αποστόλη Παπατόλια

Με το συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά", ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Δήλωση υποψηφιότητας Αποστόλη Παπατόλια

Φίλες και φίλοι γεννήθηκα μεγάλωσα και ζώ μόνιμα με την οικογένεια μου στο Βελεστίνο.

Εργάζομαι εδώ και 19 χρόνια στην Μυτιληναίος Α.Ε. (ΜΕΤΚΑ Βόλου).

Από τα μαθητικά μου χρόνια ήμουνα ενεργός στα κοινά. Εκλέχθηκα στα μαθητικά συμβούλια ως πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου και συμμετείχα σε ολες τις δρασεις καθως και στις θεατρικές ομάδες του σχολείου.
Υπήρξα μέλος του καλλιτεχνικού οργανισμού Δήμου Φερών για 2 χρόνια μετά από Πρόταση της Δημάρχου Ελένης Λαΐτσου με συνεχή παρουσία στα Δ.Σ. και στις δράσεις του Δήμου.

Υπηρέτησα την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βλάχων ως εκλεγμένο μέλος 8 Χρόνια από τις θέσεις του ταμία και του Αντιπροέδρου. Υπήρξα μέλος γεν.γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν.Μαγνησίας. Στην θητεία μας πέρα από τα καθιερωμένα ιδρύσαμε την τράπεζα αίματος του Συλλόγου, πραγματοποιήσαμε το 3ο αντάμωμα βλαχοχωρίων Πίνδου και σε συνεργασία με την τότε Ν.Α.Μ.-ΕΚΠΟΛ έγινε η έκδοση του βιβλίου οι Βλάχοι της Μαγνησίας μια δουλειά των Γ. Σαββανάκη, Σ. Σιουμουρέκη και Ν. Αλεξίου.

Η παρουσία μου είναι καθημερινή και η ενασχόληση μου με τα κοινά γίνεται από αγάπη για τον τόπο.
Έπειτα από την τιμητική πρόταση του υπ. Δημάρχου Χαρ. Πάσχου αποφάσισα μετά από σκέψη να συμμετέχω για πρώτη φορά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών για να προσφέρω με όλες μου δυνάμεις για έναν καλύτερο Δήμο.

Η σταθερότητα των απόψεων η συνέπεια η ανιδιοτέλεια και η ενασχόληση μου με τα κοινά για μένα είναι τρόπος ζωής. Πάντα χωρίς ανταλλάγματα και με διάθεση προσφοράς.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με τα γεωγραφικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά έχει τεράστιες δυνατότητες για να προχωρήσει μπροστά.

Απευθύνομαι στους δημότες και ζητώ να αξιολογήσουν την διαδρομή μου και να μου δοθεί η δυνατότητα να προσφέρω όσο μπορώ ώστε να πάμε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου Όλοι μαζί Μπροστά!